Antonijević: Na dan izbora moći ću da se saglasim sa izjavom premijerke

Ostavite komentar


  1. Zašto ne proveriti donete mere na glasanje u Medvedji. To je laka provera dali je vlast ozbiljna.

  2. Ovaj Antonijević nas zamajava. Ti je isto kao kad bi neko ugazio u kljusu za medvede i tako sa tom kljusom išao kod doktora da mu sredi urasli nokat

  3. NVO su svojom visegodisnjom pasivnoscu pomogle neregularnim izborima u poslednjih nekoliko godina. Najbolji primer su izbori u Lucanima. finansiranje stranaka na vlasti se videlo na skupovima sa vise hiljada autobusa i stotinama hiljda „kupljenih“ manifestanata.Sada je kasno da se nesto sustinski promeni, a dogovaranje okruglih stolova u Skupstini, kako bi se podigla kultura dijaloga, je lakrdija. U svakom slucaju, NVO su pale na ispitu i bojkot izbora i protesti su ostali kao jedino preostalo sredstvo za opoziciju!

  4. Dovoljno je videti u APR-u ko su osnivaci Fondacije za otvoreno društvo i zakljuciti u cijoj su sluzbi.

    1. Kakve to veze ima sa temom poštenih slobodnih izbora i poštovanja zakona. Vama u SNS ni sloboda ni poštenje ni zakoni nisu vrlina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.