Antonijević: Ne znam koliko mogu imati optimizma, sastanak ne mogu nazvati konstruktivnim

Ostavite komentar


  1. Antonijeviću, iscrpljuješ se bez veze. To su ljudi,mislim na opoziciju,između kojih vlada neverovatna sujeta,antagonizam, da ne koristim grublje reči.Seća se devedesetih.Bila je slična situacija.Rasprava oko broj izbornih jedinica- jedna ili šest. SPS zstupaju Dačić i Perčević. Dva ,u to doba,poletarci SPS-a.A sa druge strane-profesori, doktori, istoričari,
    režiseri,filozofi,sociolozi,advokati književnici i t.d. Elita.I kako se završilo?
    Tako će biti i sad. Znaju ovi opozicioni „rogovi“ da im je „vreća“ tesna da se u nju svi naguraju i da im bude potaman.
    P.S.Evo, danas SNS u Šapcu opet ispred Uprave Grada.Pište, podvriskuju, lupetaju.Zašto? Pa verovatno su čuli da će opozicija bojkotovati izbore,pa će i Zelenović,samim tim, bez borbe predati Šabac.Dakle,oni već slave pobedu,pre izbra.Teško nama Šapčanima sa njima. Jedina nam je uteha što ćr verovatno u podeli fotelja doći do njihovog međusobnog obračuna. Koje su to spodobe,majko moja mila. Ovo je za Riplija!

    1. Glupost opozicije je bila što su uopšte izigravali neke pregovore sa Đukom molerom a pogotovu što je posredovao ovaj Antonijević, NATO lobista. Ko je njega ovlastio i zašto, jasno je svima.

      1. Ma nedajte vise ugled predstavnici opozicije u pregovorima sa Vucicevim rezervama rezervi. Razmisljajte opozicijo kao mi koji cemo bojkovati izbore a ima nas po najnovijem istrazivanju 2856315 glasaca

    2. silno grešiš. ja se ne sećam kad je opozicija bila složnija, i biće složniji sve više jer to je jedini odgovor na diktaturu. solo ni jedna stranka u ovim uslovima nema šanse da preživi, i to će ih sve naterati da ostanu zajedno.

  2. Pošto Šefovi opozicije zele da bojkotuju izbore
    Dali bojkotuju mozda i plate
    Ako bojkotuju plate onda glas njima

    1. E, gluplji komentar nisam procitao, a nije da ih nema kod vas botova. Ovo sto si ti napisao je takvo prizemno gledanje na stvari i situaciju u drzavi da ja stvarno mislim da ovoj Srbiji nista lepo i ne treba da se desi. Smrdite u svojim shvatanjima zivota iz srednjeg veka, za bolje i niste…

  3. Antonijevicu, vlast je u pregovore usla da bi se malo zezala. Ko iz vlasti nije na odmoru, letnju pauzu koristi za ismevanje tebe i opozicije. Prekidaj covece tu farsu i idi na more. A kada se vratis vidi ako mozes da udjes u „Blagojevic shemu“, bog da te vidi.

    1. Potpuno tačno viđenje ovih sastanaka. Ne zna se čemu služe, a uz to ne daju nikakve rezultate.

      1. Najviše služi kao alibi Vučiću da je razgovarao sa opozicijom o svemu što neće prihvatiti a ako nešto i prihvati razvlačiće to dovoljno da ne bude ni od kakve koristi.

  4. Da li je Antonijević bio optimista kad je krenuo u ovu priču ili je vođen nekim drugim interesima a od početka nije bio optimita , zna on .
    Mi koji bi glasali za opoziciju nismo bili optimistii i nadamo se bojkotu izbora.

  5. Gos’n Anto…. će zajedno sa premijerom Brnabićem biti član glavnog odbora Savršeno Nečovečnih Satrapa.

  6. Ja pisem vec cetvrti put a vi ne objavljujete: Antonijevic i Sonja Liht rade za Vucica.

  7. Dopada mi se ovakav scenario. Opozicija je konacno odbacila dogovore unapred sa stranim faktorom. To vec obecava. Zao mi je Antonijevicu sto nikad neces biti Sonja Liht u punom formatu. A i vreme je da se neke stvari u Srbiji promene.

  8. da se ne lažemo nikad nije ni bio konstruktivan nego si se krio iza chatam pravila jer niko neće znati šta je produkt tih razgovora. Ideja je dobra ali onog trenutka kada si prihvatio da izađeš u susret „vođi“ i odrediš to chatam pravilo osudio si te razgovore na neuspeh. Neuspeh iz prostog razloga što nema odgovornosti ako ne ispunite nešto što je dogovoreno na tajnom sastanku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.