Arsić: Đilas okuplja sve one što se „zavetuju i dverinjaju“ 

Ostavite komentar


  1. Dve trećine demokrata i svih ostalih DOS ogledala doslednosti prešlo u SNS, neki imam pamćenje.

  2. Ko je sad pa ovaj, izvesni Arsić? Nije me mrzelo da pročitam njegovu „blistavu “ biografiju. Čovek je završio neki električarski zanat u Kostolcu, protiv čega nemam ništa. Zanimanje je vrlo korisno i traženo, nema ko ljudima da popravlja pegle i menja „šnur“. I drugo, u kom to Parlamentu na svetu neki poslanik, ili šta je već, poziva građane da ne glasaju za opoziciju! Ako je i od majtora Arsića, vala je i previše!

  3. Primer osobe koja ne zasluzuje funkciju ni po kakvom osnovu i koji je zalutao u Skupstinu je Arsic.Predlzem mu da razmisli posto vise nece biti na ovoj funkciji posle izbora da preuzme funkciju upravnika nase zgrade u nadi da ce se uz moju pomoc snaci.

  4. Ko o čemu, narodnjaci o Đilasu. 11.godina plaše birače šta će sve neko drugi da nam radi, ako oni izgube vlast. Pa smenićemo i te druge, ali ne više tako što ćete vi da se vratite. Dok ne usvojim taj model, da menjamo vlast dok ne dođemo do odgovornih ljudi, nema nam boljitka.

  5. Pitam se kako je Veroljub Arsic mogao da bude predsednik odbora za finansije kad je zavrsio tehnicku skolu Nikola Tesla i nije imao ni jedan predmet koji ima ikakve veze sa finansijama.Ocekujem da Veroljub Afsic bude predsednik odbora za trbusni ples ako se takvo ministarstvo oformi sto da ne jer kada su SNS i Vucic u pitanju svasta je moguce.Sto se Djukanovica tice covek leci komplekse vredjajuci Djilasa kome bi trebao da se divi.

  6. Dakle, Arsić je napravio Gazelu ?!
    Malo ko kao radikali ume da izbaci tekstuljak u javnost, u kome je laž sve, od prvog do poslednjeg slova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.