Autorski tekst Borisa Tadića za Čajna dejli

Bivši predsednik Srbije piše da Kina donosi svetu harmoničniju modernizaciju

Ostavite komentar


  1. Zbog takvog, nekadašnjeg predsednika i države i DSa, koji umesto da nastavi evroatlantsku Đinđićevu politiku su danas, ponovo, na vlasti (neo)radikali i socijalisti.

  2. Tadic kao demokrata je mogao i koju rec o demokratiji i ljudskim pravima u Kini da prozbori.

  3. „…jer kapitalizam ima više žrtava nego pobednika…“
    Jel Vi to gospodine Tadiću opservirate iz Vašeg državničkog iskustva?
    Zatvarali ste fabrike-ostavljali nas bez posla-valjda da ne bi bilo žrtava!?

  4. Posle Vučićeve izjave, da su nas Kinezi „spasli, jer su njihove kompanije koje zagađuju živodni prostor u Kini, došle u Srbiju (nas može da truju, i našu zemlju, vazduh i vodu), ovo mi je zaista previše. Kina je napravila privredni bum, a jeste li pitali ili videli kako žive obični ljudi? Kolika je cena njihovog prosperiteta? Ako su došli da nas „spasu“ biće ipak da ste vi zemlju ostavili opustošenu? Dakle, hvala lepo na njihovom „spašavanju“, ja bih da ih ne viđam u velikom broju, na ovim prostorima. Eno im Arapa, slično posluju, imsaju slične navike i ne postuju zakone.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.