Bakić: RTS je u službi SNS umesto da radi u korist javnosti

Ostavite komentar


  1. Čim su ovi sa instituta za fiziku počeli da se bave politikom, nema jasno nam je odakle vetar duva. Đilas ubacio svoje pipke svuda.

    1. Dabome zabraniti svima da se bave politikom osim Vučiću martinoviću atlagiću i sličnima.

  2. Ocigledno je da ovaj covek nema sta pametno da kaze pa opet pribegava glupostima.To mu najbolje ide.

  3. Profa Vuletić je slika i prilika sa RTS, jadničak, čuva to parčence hleba i zamagljuje atmosveru, poziva se po Vučićevoj recepturi na ono šta su nekada 2005radili. Ne shvata čovek da život traje i da je gorak ovakav kakav sada traje.RTS godinama liferuje Vučićeve laži a Vučelić priča o istinitim informacijama, a prećutao je Beograd na vodi, Hercegovačku, Ubstvo na naplatnoj rampi, Krušik, ublažio je kriminalnu aferu ministra lopova doktorata. a zna ko sve drugi ima lažne doktorate a neće da kaže, Opet praina u oči tipa fabrikata RTS.Zbog takvog RTS se diže prašina i Olja je izvršila odličan izbor da nam pokaže kameleone poput Doktora Vuleti.a, sramota je kakvih profesora ima poput Vuletića.

    1. dok sam ga slušao stalno su mi na pamet padali beskičmenjaci i ljige, ne znam zašto : )

  4. „nego rade u korist Srpske napredne stranke, koja nije ni srpska ni napredna, već naopaka družina koja je uzurpirala vlast i tu javnu službu“. Kakav je majstor gospodin Jovo Bakić! Objasnio vladavinu ovih probisveta u pola rečenice!!!

  5. Jovo Bakić iznosi još jednu i laž sada napada RTS, šta sada ne odgovara ni manji cenzus. Vi sami niste u stanju da se konačno koncentrišete jer izbori samo što nisu došli.

    1. ko je uopšte tražio manji cenzus ? to niko ni na jednim pregovorima nije tražio. Ali su zato svi tražili oslobađanje medija koje diktator ne dozvoljava a ovaj sa RTS-a je to savršeno dobro potvrdio. Vučić Kosovo može da preživi politički ali oslobađanje medija ne može.

  6. Ljudi zašto plaćamo TvTaksu kad je koristi neko drugi.
    Dokle ćemo plaćati za nešto što nisi kupio.

  7. Kad Prof. Bakić kaže da “predsednik upravnog odbora Vladimir Vuletić nije prava adresa “ mislim da nije sasvim u pravu, ili je isuviše nežan prema kolegi. Ite kako je prava adresa. Čovek koji je spreman da sedi u UO sa lovcem na plen i glavnim Vučićevim botom Krletom ne zaslužuje posebno poštovanj. Na taj način je pokazao da je i sam lovac na plen, da od njegovih moralnih vrednost nije ostalo ništa, u suprotnom bi taj smetljarnik odavno napustio.

  8. Da bih se informisala nije mi dovoljno da gledam RTS i čitam Politiku, moram da čitam i Danas.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.