BCBP: Vlast da odgovori zašto se NVO sumnjiče za finansiranje terorizma i pranje novca

Ostavite komentar


  1. Kad god nema zvaničnog odgovora nekog državnog organa, to znači da iza problema stoji neka od nereformisanih tajnih službi (BIA, VBA, VOA, …) a koja je, po svemu sudeći, dala zadatak Siniši Malom da obavi prljavi posao za račun službe. A da to njemu neće biti teško (jer je i sam kao i većina članova njegove stranke u doušničkom položaju prema službi), govori i činjenica da nikad nije rasvetljen slučaj onih „njegovih“ stanova u Bugarskoj.

  2. A sta je utvrdio Zastitnik gradana? Na sva zvona je objavi da je pokrenuo postupak protiv Uprave za sprecavanje pranja novca. Vreme je da objavi rezultate postupka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.