Bela Crkva: Profesorke u gimnaziji dobile otkaz jer nisu želele da budu botovi

Ostavite komentar


    1. Ovo je postalo bolesno moraju ovi moji penzioneri da izidju iz ralja farmi I ostali budalastina moramo razmisljati a ne buljiti u pinkovske televizije kao biljke

    2. ,,pucajte ja i sada drzim cas,,. Svaka cast za profesore i ljude koji su ih podrzali, Vucko nek pukne od muke, NEKI LJUDI SE NE MOGU KUPITI.

  1. Drage koleginice,niste shvatile dualno obrazovanje:prepodne držite nastavu,poslepodne radite za gazdu.Pogržavam vas.

    1. Profesorica, direktorica?! Na kom jeziku je napisan tekst? Ja sam u skoli ucio o profesorkama i direktorkama ali je izgleda ovo neka nova varijanta?

    1. Istina Nikola (a i nije) , u pravu ste, al stvarno, dal mislite u ovom tekstu da je to jedino važno i bitno?!?

  2. Ovo se zove političko nasilje. Vlast ova to radi u svim sredinama ove Srbije. Od ovakvih ne možeš da dišeš..Javna preduzeća, zdravstvo, školstvo , lokalne samouprave, privatni sektor privrede i ko zna sve gde imaju isti šablon za političko nasilje. Tu OEBS ne pomaže a mi smo jednostavno nemoćni.

    1. Sve je to lepo, samo dzaba kada je ovaj clanak dostupan samo 10% populacije ove države. sve se kontrolise, i vlast se pravi luda i ignorise.

  3. Sta vas cudi, pa danas se mesto nastavnika dobija po zasluzi, odluku donosi nadlezni opstinski odbor. Dakle ko je vise botovao, bio na vise mitinga, okrecio zardinjera. Tako je to u Stradiji danas.

  4. Bravo za koleginice. Meni se ista stvar desila pre 2 meseca. Ostala sam bez posla u školi, zato što imam dugačak jezik i zato što ne pristajem na politički mobing. Direktoru škole više odgovara radnik koji ima partijsku knjizicu, nego stručan kadar.

  5. Poštovana gospodo novinari DANAS-a, imam žestok utisak da ste objavljivanjem ove ‘vesti’ propustili da se pozabavite malo ali samo malo i istraživačkim novinarstvom i utvrđivanjem nespornih činjenica u vezi ovog belocrkvanskog slučaja.
    Kameleonstvo SNS aktera ove priče bi bilo tada sasvim očigledno.
    Ovako nije.
    Ili treba i vama da prestanemo da verujemo.

      1. Napisao sam.
        Pa mi nisu objavili komentar.
        Biće da i u slučaju ovih novina treba pratiti trag novca.
        Jer ne verujem da u slučaju novinara DANAS-a preovlađuje diletantizam.
        Konačno svašta je moguće.

  6. Bravo prof. Marija Petrović i Mirjana Mitrović i mnogi iz Bele Crkve, sa vama protestuju srpski studenti, demokratske snage , opozicija i četiri miliona rojalista šrom Dijaspore, nastavite protest protiv tiranina Vučića, njemu nije mesto u našem društvu, i koji laže i obmanjuje srpski narod , narod želi slobodu, demokratiju i ustavnu kraljevinu na uzor švedske kraljevine.
    Bogu slava a kralju Država!

    1. Pa mi ni sa republikom ne možemo da izađemo na kraj, još bi nam samo falilo da smo kraljevina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.