Da li se i kako Beograd promenio, kako kaže Vučić?

Ostavite komentar


  1. Ова власт је лоша и климава свуда, у сваком сегменту, одржава се једино захваљујући свакодневним манипулацијама и медијским представама и лажима, испирањем мозга народу разним обећањима и скретањем пажње сензацијама.

  2. I dalje podkupljuje narod upaljačima,hemiskama,noblicama a od juče i bonzitama u specijalnoj folij sa njegovim inicijalima! Dokle jenovaj spreman da ide i da toliko ponizava ovaj napaćeni narod!!! Neka ode da ga vise nikad ne vidim,preko zemlje preko neba neka ode ja neću krenuti za njim! Sto bi rekla Lepa Lukić u pesmi.

  3. Napravili dramu oko ovog deteta,oped da narod obanjuju! Niko im nista vise ne veruje! Čekamo uskrs pa da objave da je dete pronadjeno zivo i da će ga Gašić predati porodici kao sto je Stefanović Moniku! Treba roditelje proveriti ko su oni stvarno i da li su u nekoj stranci? Bas je sve sumnjivo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.