Ko bi pobedio na ponovljenim beogradskim izborima?

Ostavite komentar


  1. Како се зове тај ваш „администратор“

  2. Na ponovljene izbore ne pod starim uslovima. Srediti biracke spiskove i osloboditi medije.

  3. Na prvim izborima opozicija je pala, a na drugim bi propala. Svaki nastup njihovih lidera ih potapa.

  4. Како ко?! Па, опет Додик и Несторовић!…

  5. Obaveštavam cenjenu gospodu Bojan Klačara( čije sam uspešno predavanje o sprovođenju izbornog postupka slušao pre nekih dva meseca, u okviru kursa za osposobljavanja kontrolora na izbornim mestima) i Miljana Mladenovića da su decembarski izbori debelo pokradeni od strane našeg predsednika. Dakle, nije bilo “ nepravilnosti i nedorečenosti“ nego krađa. Znate ono kad uzmete nešto što vam ne pripada. Što nije vaše. I to menja vašu percepciju izbornog rezultata koji se ostvario i koji će se ostvariti na nekim zamišljenim budućim izborima. Jer sad je razlika “ drastična“ – oni su lopovi a to je čak i u Srbiji sramota.
    Da li iko od vas koji sebe smatrate toliko mudrim i upućenim u izborno menađerisanje postavio sebi pitanje: da li bi Vučić uopšte i ulazio u taj i takav lopovluk da je svestan svoje pobede u poštenom odmeravanju popularnosti sa opozicijom. Naprotiv, svestan je svog poraza. I gubitka svega.

  6. A da se malo osvestimo i da pocnemo da shvatamo da non stop pricamo sa samim sobom.
    Da se okrenemo malo i pogledamo u ogledalo i pocnemo da radimo na sebi. I slepcu je jasno da sa ovakvim (bez programa) nacinom i sa ovakvim istrosenim osobama i sa ovakvim odnosom prema Kosovu, Srbima is Srpske i CG, Srbiji
    pre WW2, himni i zastavi i td. necemo nikada da dobijemo izbore…Jednostavno je proslo to vreme.
    Sve dok to ne shvatimo i ne okrenemo list nema nama promene….
    Pozdrav adminu iz Danas. Hahaha.

  7. Obavezno nek se ponove izbori,bez fantomskih glasaca,a opozicija nek stane u jednu kolonu i eto preokreta…lagano

  8. Intencija hila,gaulajtnera Srbije da nema novih izbora i ovo što evrroparlamentarci iznose ima odredjenu težinu u okviru pogleda Evrope na izbornu kradju i na tome se staje.Davos je jači od evroparlamentaraca,a to je program amera i tim programom Srbiju treba vratiti na granice Berlinskog kongresa,a to treba ostvariti prko ovih izdajnika na vlasti.Kosovo i Metohija su već otcjepljeni od Srbije zahvaljujući pregovorima vučića i pristanak na njemačko francuski sporazum.Sad je na dnevnom redu Vojvodina,pa će i to pitanje ići kroz EU,vojvodina kao euroregija pod patronatom Madjarske.Srbija će ostari u granicama Berlinskog kongresa ,čak i te granice će doživiti odredjenu korekciju u odnosu na Kosovo i Metoiju.

  9. Direktne kupovine,deljenja vaučera,lažnih dokumenata,lažnih prijava boravka,lažnih glasačkih spiskova,ucenjenih radnika javnih preduzeća,ucenjenih radnika privatnih firmi režimskih vlasnika,prepravljanja zapisnika,bugarskog i bosanskog voza…..

  10. Opet isto, sem ako se ne propiše novi način za spiskove, prijave i t d.
    Šapić pobeđuje

  11. Двадесет политичара или посланика? Изгледа да је „мало“ пристрасно пренешена вест!

  12. @Leksa- nece objaviti dok ne smisle neku novu laz,pa misle da ce gradjani sve zaboraviti,nikako da shvate da svojim postupcima vredjaju gradjane koji ih za to kazne na izborima.

  13. Nek se Evropa brine o svojim problemima i prevarama,obmanama ,nepostovanju i memanju prava a Srbiju nek ostave na miru.Nek Djilas razmisli sta je sve radio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.