Beriša: U vojsci Kosova pripadnici manjina nadmašili deset odsto od ukupnog broja

Ostavite komentar


  1. Prema svakom pojedincu BSK koji su srpske nacionalnih treba se ponasati isto onako kao sto se ponasao UQK prema Albancima koji su bili pripadnici JNA ili vojske SRJ. Jer BSK su okupaciona vojna formacija sledenici albano-balisticko-teroristicke-UQK i kao takvi legitimna meta svakog srpskog patriote. Takvim pojedincima ukinuti srpsko drzavljanstvo i pod pretnjom veleizdaja i pripadanje teroristickim snagama hapsiti i osuditi.
    Jednostavno se trebamo pridrzavati rezolucije 1244 i sve vojne formacije sem KFOR-a i NATO treba smatrati okupatorom a Srbe koji su u tim vojnim snagama kolaboracionistima.
    Da podsetim, Albanci su masovno napustili sve sluzbe sa uniformom te su kidnopavali i ubijali ne samo vojnike i policajce vec i zeleznicare, postare, lugare i sumare…

    1. Miodraže,
      Vidim da si i dalje lažov.Idiote shvati da je vaše vrijeme prošlo.Možeš samo da laješ i jedeš govna do mile volje Nikada nemoj zaboraviti da pripadaš genocidno-fašističko narodu sa mentalnom greškom.

    2. Tolko do znanja tebe koji ne znas sta kazes, kazes sem KFOR’om a za NATO smatras okupatorom, a da te fino pitam sto je po tebi KFOR? I ti nisi na Kosovo siguran sam da si negde u Srbiju, prodao si sve sto si imao u Kosovo (Albanci su ti platili duplo) i isao si negde u Srbiju kupio si Stan, sigurno si kupio i dobar posao i sada lupas patriota.

  2. Miodrage dok ima izmedju srbima takav razum ko ti nece nikada na prvom redu biti dobro za vas narod.Miodrage vec 20 god Srbija izgubila kontrolu sta se Kosova tice,Kosovo ti je nezavisna drzava ima svoju vladu svoju policiju i vojsku.Srbija nema sta da trazi u tu drzavu gde ste vi ucinili naj grobni teror protiv albanaca u kraj 20 veku,jedino sta Srbija moze da ceka je dobro susedsvo i nista drugo.Sci narodi koji zivu u drzavu Kosova moraju da zive u miru i daju doprinos za tu drzavu u prvom redu a ne da misle u Beograd a da jedu i sere u Kosovu.Opamitite se,ne znam sta mora jos da bude pa da se ubedite da Kosovo je nezavisna i Srbija nece nikada vise moci da vlada u tu zemlju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.