BIRN: Andrej Vučić i Zvonko Veselinović zajedno u predizbornoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Njih jedino mogu da „upristoje“ Nišlijski policajci… ali ih BGD – neće !

      1. Kada je covek toliko dugo u politici ko Mesija radikal on mora da zna da se sve ovo belezi i da zaludni sve pamte i to nije sporno da ce odgovarati i robijati. JEDINO JE NEPOZNATO KOGA CE SAD UDBA DA POTURI KAO STO JEPOTURILA KOSTUNICU DA KOCI UZBRDO I DALI CE NOVA VLAST TOG UDBASA PREPOZNATI.

  2. Bata, em lep ko slika našeg druga predsednika, em prvbi mafijaš iz senke. Sad smo videli sliku kao dokaz, a sve ostalo su svi koji su hteli da znaju, znali i ranije. Svaka čast Birnu i Kriku!

  3. Rodjeni brat predsednika suruje sa sumnjivim licem. Interesantno kako drzavni organi to ignorisu.

  4. ma svi naivni i preposteni, a ogrezli u kriminalu da ni oni ne znaju koliko.

  5. Pisite o Andreju kao najbogatijem Srbinu. Je li istina da je Beograd na vodi, i sve sto iole vredi Njegovo. I svi mediji, da li je i Danas Njegov?

  6. vučić je oduvek šurovao sa kriminalcima. javna je tajna da su radikale a sada naprdnjake finansiraju kriminalci.

  7. Bas tako krimi prica a gde su se upoznali samo.Jel mozda neko zna.AV je prihvatio krimice i on bi trebao posto mnogo laze na pregled kod lekara

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.