Bivši Miloševićev ministar veličao Vučića

Šta se govorilo preksinoć na sednici Glavnog odbora SNS u delu zatvorenom za javnost

Ostavite komentar


    1. U cemu se to slazes botu? Ili je bitno samo da se napise nesto ne bi li se portal Danas oborio sa vasim nebuloznim komentarima? Bilo kako bilo vasa sekta nece jos dugo i pad ce biti poprilicno bolan. A onda sendvica vise nece biti za dzabe niti plata iz budzeta da kuckate po ceo dan.

  1. Ovi su naucili koje su greske pravili Slobini (ostavio opozicione medije, mogao se cuti glas protiv) i sada sa Gebelsovskom propagandom, organizacijom, i botovima seckaju Srbiju na sitno, dok se ne raspadne.

  2. Nesa slina je stvarno dostojan naslednik Vucica . Po nasledniku se visi kakav je i onaj koga koga on nasledjuje.

  3. I treba da ga veliča, sve je zahvaljujući Vučiću drugačije i bolje u odnosu na raniji period, od slike u svetu do ekonomije zemlje.

  4. То што је био функционер у време Слободана Милошевића му је велики плус, надам се само да се није сврстао уз оне који су издали председника Милошевића и омогућили досманлијама да изврше пуч.

    1. Nije su vam dosta izgubljeni ratovi, opustosena zemlja, ispraznjena Hrvatska I Kosovo, stotine hiljada mladih ljudi rasuti po svetu. Iz ove su zemlje nazalost uvek odlazili pogresni. Vas I takve kao sto ste vi je trebalo odavno razjuritiu u vasu majcicu Rusiju, presela vam dabogda.

  5. „On je istakao da se ne treba svađati unutar stranke, već zbiti redove i raditi“, drugim rečima „On je istakao da se ne treba svađati unutar stranke, već zbiti redove i krasti što više“.

  6. Ako je zameriti Jokicu sto je bio deo Miloseviceve postavke, kako onda objasnjavate prisustvo u vrhu politicke scene Ivice Dacic toliko decenija. Da nema kredibilitet za tako nesto onda bi mozda Tadic ostao makar u parlamentu, Djilas ili bilo ko od njih vrsnih lopova.

  7. Sakupila se olos da podrze najveceg medju njima, na to me podsecaju ovi likovi kao da su „ispali“ iz stripa „Alan Ford“. Jos samo da „polete“ leteci automomobili „Made in Cina“ pa da nam bude „idila“ u kompletu. Ej Srbijo zasto si zaspala i kada ces da se konacno probudis iz ovog bunila i ludila.

  8. Otadžbini

    Ne trza te užas bede, nit’ te trza užas rana,
    Mirno spavaš mila majko, teškim sankom uspavana,
    Ispod mračnog neba tvoga, svaku svetlost što ti krati,
    Tiho grede vek za vekom i gubi se u nevrati.
    Ne vidiš ih kroza tamu te sudbine svoje crne,
    Ti ne dižeš glavu svoju – nju pritiska teško trnje.
    A nad palim žićem tvojim lepršaju s’ senke hude,
    Po slobodnom tvome duhu uspavanke pesme gude.
    I na svetoj ruševini božanskoga tvoga trona,
    Slavu slavi i likuje čedo pakla, sin demona…

    Jovan Dučić

  9. Jedan deo fukcionera SNS-a se koristi imenom Aleksandra Vucica a jedan drugi deo krije iza njegovog imena. Svaka cast izuzetcima.

  10. Toliko je lepo u zemlji Srbiji botovi botovski, da.mlad svet, i ko može beži iz Srbije. Jedno pitanje za borove. Zašto lekari, med. sestre i ostali ko može ne idu u bratski Rusiju, nego na omrznuti zapad.

  11. A posle tog izlaganja, svi zajedno su ushiceno i u suzama radosnicama zapevali „Druže Aco mi ti se kunemo…“

  12. Tog Aleksu Jokica kao i sve ostale ljude nekad bliske S Milosevicu i SPS-u,
    SNS bi trebao da skrajne. Odavno su pokazali sta znaju.

  13. Sve je kod prvorođenog marketing. Niti će on da se povuče niti će bilo koju polugu vlasti dati „slinavom“. Zna on šta je uradio Tomi pa neće dozvoliti da se to njemu desi. Jedino što će se desiti je da po nalogu onih koji su ih doveli na vlast tu istu iszgube pa se prvorođeni izgubi u Montevideo Bog te video a „slinavi“ ostane da plati račun u kafani Srbija.

  14. I ja se slazem sa ovim kretenom iz sps koji od da je, da slina zameni svog gospodara, i da nestanu sa lica zemlje, seme im se zatrlo

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.