Blokada puteva na Kosovu zbog mitinga SNS

Ostavite komentar


  1. pa što Vučić mora da dovozi podršku sa strane ako je ima u samom, mestu održavanja

  2. Kosovske vlasti nikada nece dozvoliti da se odrzi miting SNS-a na Kosovu. To je bar svima jsno.

  3. Šta bi, drugari?! Izgleda mi da je "Jarinje" igra koju mogu da igraju dve strane…

  4. Kamenovanje je uobičajen "sport" u nekim državama. Recimo, Pakistanu, Saudijskoj Arabiji, Iranu, Sudanu i drugim "mnogonaprednim" državama koje su, sasvim slučajno, predominantno muslimanske države. Doduše tamo se kamenuju lopovi, preljubniuci i drugi grešnici a na Kosovu i Metohiji dovoljno je da čovek kaže "dobar dan", ili da mu se "dokaže" da je Srbin, što predstavlja neverovatan greh, koji se kažnjava, onako, čoporativno, bez potrebe da se dokazuje bilo kakva krivica?! Zar je ovo prvi put da se autobusi sa Srbima kamenuju ili dižu u vazduh? Pa, to je svakodnevnica u ovom "multietničkom raju"? Tamo je život Srbina vredan koliko život besne lisice. Onaj ko ubije ili siluje Srbina dobija posebne "tantijeme". Taj je neopevani "heroj" sa visokim rangom u društvu. Prema tome, ovo je samo jedna epizoda u kontinuiranom silovanju i ubijanju jednog naroda na Kosovu i Metohiji. Tako će biti sve dok ne nestane i poslednji Srbin. Tada će se čopor okrenuti sam sebi a pripadnici tog čopra počeće da se medjusobno ujedaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.