Bodrožić: Vlast se plaši i pokušava da otupi oštricu bojkota izbora

Ostavite komentar


    1. Sns sekta se boji NE LEGITIMNOSTI sto je ogroman problem u zapadnim demokratijama koju sns – pink ovcice ne mogu da razumeju ( QI ) , niti sns rezim ni botovi pokusavaju da transparentno “ objasne “ gradjanima koji se informisu iskljucivo preko “ malih ekrana “ , izmedju “ zadruge “ ili kijanja Sarape , uz pomoc Marica , umesto da lupetaju o ne isto misljenicima a Acu BOJKOT zulja kao nove najskuplje patike

  1. Pre bih rekao da se opozicija plasi da izadje na izbore jer zna da ne moze da predje ni cenzus a ne da osvoji izbore.

  2. Vlast nema čega da se plaši kad je bojkot u pitanju. Istraživanja su jasna da će biti natpolovična izlaznost i natpolovična podrška građana politici SNS. Zapravo opozicija se plaši kampanje bojkota koja je počela da im se obija o glavu i oni su ti koji tupe tu oštricu koju su kreirali. Ne samo da je tupe, već počinje da rđa i to opasno.

    1. Ostrica umova, ovih komentatora je toliko otupela ili je prirodno tupa da nisu svestni sustine niti okolnosti koje ih okruzuju i drze u robstvo umova i razuma? Tako pomracene duse i zakrzljala svest, otvara im sirok put koja direktno vodi u propast i totalnu neizvestnost!!!

  3. Pa,šta sad ako smo okruženi NATO zemljama?Je’l treba da se natrtimo?Kaže, “Nikad slabija vojska“.Pa,ko je vojsku sistematski uništavao od 2000. do 2012?Pa,njegovi satrapi.Seća li se neko kad su rekli,“Sad kad je Milošević pao,nama vojska više ne treba,Srbija više neće ratovati“…i uništiše sve što su mogli.Čerupali 2 aviona,da bi jedan leteo.Ajde bre,laži nekog drugog.Što se bojkota tiče, i bojkot je izbor, tako da se vlast “baš uplašila“,pre će biti da ste vi uplašeni zbog rezultata izbora.Legitimiet?Pa,za vas bi bili legitimni izbori i kad bi izašlo 10% birača,ali da glasaju za vas, a nisu legitimni ako izadje 55-60% birača i glasa za Vučića?Jadni ste.Nego,kad je u Srbiji izašlo više od 60% na glasanje, i koliko,po vama,treba da izade birača,da bi izbori bili nelegitimni?

    1. Bravo Ljubiša, sve si tačno rekao. Oni bi za vlast i pljačku Srbije služili svakome, a svi znamo da sada služe NATO – Cia zločincima , jer očekuju da ih oni dovedu na vlast. Nisu oni dorasli Vučiću ni do članaka, a kamoli do kolena . Vučić je za njih gospodin čovek, kulturan, obrazovan, pametan, mudar i patriota . Ali, ne znaju oni šta je to , pa zato kmeče na Vučića .

      1. Uz sve ovo sto si eksirao, samo si propustio „patoloski slucaj“, Ali takvi eksperti praznih glava to neprimecuju jer su slicnog kalibra!!!

        1. “I.T.“ dobro je…izgleda da si i ti dobio telefon od Djida,samo pazi da ti ga Marsovac ne ukrade,kao Jeleni Anasonović.Šta ćete kad ste navikli da kradete,ne birate šta…čokoladice,mobilne,evriće,dolarčiće…ma,mogu i dinari,samo da se nešto lapa.

  4. Smesniji komentar nisam cula skoro. Vlast nema cega da se boji jer ona cak i nema opoziciju. Ovo sto se tako nazivaju su smejurija obicna.

  5. Svasta, pa tupite sami. Kao prvo iosnovno, ne znate ni da li uopste izlazite na izbore, ili bojkotujete.

  6. Samo sanjaj Bodrožiću. Vaš bojkot je popušio. a i nije značajan, jer za vas mrzitelje neće glasati normalni i pametni ljudi.

  7. Od goga da se boji vlast od onih koji nemogu da prodju cenzus. Koji iz subote u suboti uma sve manje i manje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.