Bogoljub Karić: Davanjem NIS-a u ruke Istoka, Srbija poklonila ruskoj strani najveći kapital koji je imala

Ostavite komentar


  1. Dosta si dopeineo i ti ali si hteo da budes suvlasnik sa tetkom u Rusiji❗️

  2. kako se javljaju, jedan po jedan vucicevi licni vazali i vredjaju inteligenciju srpskoga naroda.

  3. Mozda bi bilo bolje da je poklonila Karicima jer oni su mnogo dali Srbiji.

  4. Pa sto pobegose na 10 godina iz zemlje ,pa se vratise kad im kazne zastarise. Toliko o postenju

  5. Kariću ,radila sam u tvom Karić Turist,devedesetih godina, dao si nam samo jednu kancelariju praznu.u. Zmaja od Noćaja,i ništa više,preko naše grbače ,si prodavao svoju trgovinu..Nismo znali da si ljigav i prevarant..Preko Mire i Slobe si se vrteo po Srbiji ne bi dobio vlast .Hvala bogu što smo od tebe 1992 god otišli u novu kompaniju..Mi smo te.istrpeli. Sada si veliki gazda,i bogat .devedesetih godina si bio nepoznat.u Srbiji.dok te nije uzeli Mira i Sloba.

  6. Dokle ce ovaj da lupeta, Taj kapital je bio I duzan I ruzan, sa zapada Niko nije hteo da ga kupi, kupili ga Rusi resili ga dugova napravili profitabilnu firmu I sad svi pametnjakovici znaju da ga nije trebalo prodati. Mozda si ti teo da ga kupis za TRI evra

  7. A sto nam nisu isporucili Marka Milosevica i Mirjanu Markovic? To je to „bratstvo“?

  8. Nisu kupili NIS nego su oteli. Miskovic je prodao Maxi za 1 milijardu a NIS rusi kupili (sve benziske stanice, sva nalazista nafte i gasa, Banatski dbor skladiste i da ne nabrajam) za 400 miliona dolara. NIS se mora vratiti u srpske ruke.

  9. U svakom slučaju bolje nego da je NIS prodat MOL-u, što je bila alternativa ovom poslovnom aranžmanu. Imamo slučaj Hrvatske, koja je svoju naftnu kompaniju prodala MOL-u, a koja je pre 20-ak godina bila duplo vrednija kompanija od NIS-a. Sada srpska kompanija ima veću vrednost.

  10. Da znate koliko je on koštao Srbe ne bi se tako ponašali.Virio je iz Miloševićeve ,Veljine,Dačićeve,Tomine,i ostalih gu….bernija srpske vlasti.Njegove diplome su
    unakazile Srbiju-Her Žika na nivou,smešna tragedija obrazovnog sistema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.