CeSID o uticaju rata u Ukrajini na rejtinge stranaka, 25 dana pred izbore: SNS se prilagodio bolje nego opozicija

Ostavite komentar


  1. A gde to opozicija moze da iznese svoje misljenje? Ni na jednoj TV sa nacionalnom frekvencijom nema nikog od Ponosa, Marinike, Aleksica i drugih. Sta vise, nema ih ni u predizbornim promotivnim programima svih nacionalnih televizija. Prema tome, ovaj iz Cesida kao i drugih agencija teraju vodu na vucicevu vodenicu i cilj im je da izazovu apatiju kod neopredeljenih biraca govoreci im na ovaj nacin: „Sedite kuci vucic ce pobediti, iskoristite taj dan za nesto pametnije“.

  2. Ponos,Marinika,Aleksic su vec nekoliko puta odbili da gostuju na TVPRVA i RTS,njihovi novinari saopstili javno,Djilasovci glume zrtve.

  3. E ako je CeSID rekao ovan ,to mora da je tako. Svi se bre utrkuju ko će više da se šlihta vlasti pa i oni. Zar mislite da bi smeli nešto drugo da kažu? Sve su to duše koje bi sve prodale samo da budu blizu vlasti da se malo omrse kao i oni. Sećam se šta su pričali pre deset godina ,pre nego što su ovi došli na vlast,a gledaj sad za 10 godina se okrenuli kako god je vetar duvao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.