Boris Tadić: Opozicija je na ovim izborima propustila gotovo sve što je mogla

Predsednik SDS o izborima, opoziciji, padu ispod cenzusa koalicije “Ajmo ljudi”

Ostavite komentar


  1. A zato ti nisi posle gubitka izbora 2012 propustio nijednu šansu da naudiš DS.
    Vidiš trunku u oku drugog, a balvan u svom ne vidiš.

  2. Čovek koji je sa svojom smešnom skupinom oteo opoziciji ispostaviće se ključnih 2.8 procenata glasova i tako omogućio naprednjacima da zadrže Beograd i dalje sebi daje za pravo da nešto smatra i pametuje. Odavno je vreme da nestane sa političke scene.

  3. Postovana redakcijo DANAS,
    Kad objavite bilo sta o Borisu Tadicu gubite povjerenje citalaca .
    Taj covjek ne intresuje nikoga vise sto su izbori pokazali.

  4. Covek koji je opet poklonio 2,8% opozicionih glasova Vucicu i time sprecio pobedu opozicije u Beogradu.

  5. Mozete “ mrzeti“ Borisa Tadica, ali je on demokratska institucija za vecinu politicara..nazalost nije prosao cenzus u BG ali samo napred…

  6. Sve što je mogla !? Ja bih, bar što se Beograda tiče, rekao „sve što je htela (da izgubi)“. Pripreme za kampanju i način vodjenja su ukazivali na to…

  7. Vidi se po ovim ogavnim botovskim komentarima da se Vučić najviše plaši Tadića.

  8. Koliko je tuzno citati da bivsi predsednik, demokrata, politicar navodi podrsku od 99% koju je dobio na Glavnom odboru zatvorenom za javnost.

  9. Pokazao se maneken dok je bio na vlasti i sada sa 2 %..Ne treba vise da se bruka i blamira ! Penzionisi covece,tvoje vreme je proslo !

  10. Mi smo pobedili,koliko nas je glasalo….ne verujem da nismo….Boris je neko ko nista za sebe nije uzeo…..nikada to ne smemo zaboraviti,to je vrlina…nesto cega ni jedan jedini covek nije u vladajucoj partiji vlasnik-vrline i svih vrednosti….tuzno.

  11. Бота, за своје резултате, не криви никога већ самог себе, ти си прошлост, далека прошлост, и та глупа прича о крађи, како се бар мало не стидиш. Седи један

  12. Aktivisti moje stranke SSP oo Čukarica išli su u kampanju od vrata do vrata pred ponovljene izbore na biračkom mestu u Velikoj Moštanici, da ubeđuju ljude da izađu na glasanje i da glasaju za listu Ajmo Ljudi. Da nisam bio sprečen radnim obavezama išao bih i ja. Tako je bilo i na ostalih 5 biračkoh mesta na kojima su ponovljeni izbori za Beograd.
    Ponašanje i izjave gospodina Borisa Tadića su ispod svake granice ne samo objektivnosti nego i osnovne ljudske pristojnosti.

  13. Najvažniji trenutak svoje istorije, Tadić je već više puta ponovio na izborima. Kako i sam reče – doduše za drugoga.

  14. Kakva je opozicija,bolje da ovi budu apsolutna većina.Nama ne može pomoci da ceo Olimp preseli sa Zevsom na celu.

  15. Kad tonem i ja učiniću sve da tonu i drugi.Tako se ponašaju ljudi koji koji nisu u stanju da potisnu svoje sujete i da vide šta je činiti najcelishodnije za opštu stvar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.