Boris Tadić pozvao opozicione lidere da se ujedine u pozivanju na glasanje protiv ustavnih promena

Ostavite komentar


  1. A ko vodi računa o glasanju i ko broji glasove? Bez 100% kontrole glasanja pišite propalo jer će Sauron namestiti glasanje kako njemu odgovara.

  2. Ti pozva na ujedinjenje,pa održa predavanje šta bi sve trebalo.Na ujedinjenje poziva najjača stranka ili udružena grupa sranaka(već ujedinjenih),ne pozivaju „male“ stranke,one se izjašnjavaju da li se nekome pridružuju,podržavaju,učestvuju u akcijama „udruženih“.Spusti durbin i gledaj hoće li te ko prihvatiti.

  3. Navlaci nas BoTa da se trosimo na referendum, on je njihov spavac/igrac. Referendum je u aprilu.

  4. Tadić kaže da je izmenama zadržana mogućnost da vladajuća stranka ključno utiče na izbor sudija i tužilaca i da postoje skriveni sistemi za tako nešto. Čim je zadržana to znači da je već deo Ustava. Koji je on donosio sa Koštunicom, dva dana se glasalo i čak i vrapci u Srbiji su pevali o tome da je taj referendum prošao pod vrlo čudnim okolnostima. O tome da je naš važeći Ustav nakaradan u mnogo čemu pravnom, nema mesta da se napiše u komentaru. Suština je u tome da je kreator današnjeg sistema – i pravnog i političkog gde se jedan čovEk sa mesta predsednika pita za sve – upravo Tadić! On je krojio sistem da on vlada autokratski doveka i urušio svaku branu još u periodu 2008-2012. Storio je SNS ne sluteći da će sve što je pravio za sebe iskoristiti neko drugi. Nije mi jasno odakle mu obraz da se za nešto javlja, on je zaista poslednja osoba koja treba da govori o bilo čemu.

  5. Ispravan stav!
    Boris je ozbiljan politicar, za razliku od svih na vlasti i dobrog dela opozicije.

  6. Pitam se, ako su ove ustavne promene usaglasene sa EU, kako Tadic misli da, ako jednom dodju na vlast, ponovo sprovede taj refereferndum. Da ceka cetiri godine? Kako ce onda pozvati narod da glasa za istu promenu, za koju ih sada poziva da je odbiju. On uporno tvrdi da je za EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.