Borko Stefanović: Đurić želi da prikrije šta je dogovorio

Bivši pregovarač Beograda o kritikama koje je izrekao šef Kancelarije za KiM

Ostavite komentar


  1. Moze Borko Stefanovic (iz ranijeg Tadicevog DS-a) da prica sta hoce ali Kosovo je sada samostalna drzava i juzni sused Srbiji. Ubrzanje kosovskoj samostalnosti dali su Milosevicev/Dacicev ratni SPS kao i Seseljevi radikali odn mnogi iz sadasnjeg Tominog SNS-a tkz "umiveni radikali" gde su mnogi seseljevci "patriotski" presli zbog vece love i ostalih beneficija. Tadicev i Stefanovicev raniji DS je bio gori od njih jer su slicno radili "ali da se ne vidi". To najbolje znaju oni koji kopaju po kontejnerima. Sigurno ce im laganja o sada samostalnoj drzavi Kosovu pomoci da manje bude kontejnera i manje kopanja po njima.

  2. Još jedan dokaz da se u politiku ulazi zbog para, a maskira se brigom za narod, državu … sve iste face decenijama, a mi propadosmo …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.