Boško Jakšić: Opozicija da podrži Vučića u rešavanju kosovskog pitanja

Ostavite komentar


  1. Evo još jedne prodane duše.Teorija da sr svakk srbin može kupiti,samo im je različita cena,-tačna.Nekada je još u Kraljevino Dtbiji olozicija traźila da se Srbija osveti albancima za izgubljen boj na Kosovu.

  2. Meni deluje da oko Kosova jedino i jesu svi složni . Tako da u stvari Jakšić hoće da se vlast i opozicija slože sa Jakšićem.

  3. Tu smo malo zalutali g Jaksicu.Upravo SRS,SPS i SNS su proizveli nesrecu medju
    po narodima ovog prostora, na resavanju toboze Kosova su ostali na vlasti,obogatili se kraduci sve resurse,rasterali i osiromasili Srbiju.Sad kad je sveca dogorela,dobro bi dosla podrska opozicije,a?Dajte ostavke,da vidimo lustraciju po kratkom postupku pa cemo dalje.

  4. Sinišu Kovačevića nek posluša Jakšić…KOSOVO I METOHIJA se ne predaje nikome..Pođi jakšiću na KIM pa ostani jedno 30 dana pa posle piši ..

  5. A koja je politika koju treba podržati?
    Onu koja je kapitulirala 1999? Onu koja je rasturila i opljačkala Beograd, sve braneći Kosovo? Onu koja zvecka oružjem u NATO okruženju?
    Neka sam kusa ono što su on, Sloba, Šešelj, Ivica, baba Jula i ostali ortaci skuvali.
    A ne da se krije posle iza onih koje 30 godina naziva izdajnicima.

  6. G. Jakšiću neznam koliko ste upoznati sa situacijom u EU ali po vašem mišljenju stičem utisak da vi nemate dovoljno Informacija šta se događa danas u EU jer razdor i razlikost u vodjenju njihove politike je veliki i pitanje je kad će doći do pucanja evropskog sistema. Druga stvar koja za vas izgleda banalna je Kosovo. Po vašem mišljenju bi trebalo pustiti Kosovo da stiče članstvo u razne medju narodne institucije, a zaboravljate činjenicu da Srbiju nikad neće prihvatiti u EU, a jedan od glavnih odnosno prvih razloga je Vatikan,, zato g. Jakšić zadržite vaše mišljenje za ličan stav bez preporuke, Kosovo je srce Srbije

  7. Podržavam stav gospodina Jakšića,samo sloga i ujedinjenje mogu dovesti do zeljenih rezultata.

  8. Ne treba njemu podrska opozicije niti bilo koga…Sve će on to sam da reši.
    Kao i sve drugo sto je do sada sa uspehom resavao…

  9. Problem je sto opozicija na sve nacine odmaze, a ne pomaze. Kosovsko pitanje trazi podrsku svih.

  10. Tako je! Opozicija treba da podrzi predsednika Vucica u borbi za mir srpskog naroda na KiM. Ovo nije problem SNS, vec cele zemlje.

  11. Kakava crna opozicija, pa vecina njih su nas i doveli u ovu situaciju sa Kosovom jer su prodali Srbiju za novac. Oni ne zele dobro srpskom narodu, vec samo sopstvenom dzepu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.