Boško Jakšić: Vučić kao da se više plaši evropskih integracija nego evropske izolacije

Ostavite komentar


  1. Da budemo iskreni: veoma malom broju stanovnika Srbije odgovara završetak procesa EU integracija odn. punopravno članstvo! Uz članstvo idu prava ali i OBAVEZE počev od onih najprostijih kao što su zabrana bacanja otpada na sve strane i izlivanje kanalizacije direktno u prirodu. O obavezama da se plati porez na svaki prihod je uzaludno pričati a tek „apsurdna“ EU pravila koja zabranjuju prodaju rakije koju ste sami ispekli ovde se doživljavaju kao atak na „srbstvo“. Odavno je Panonski mornar Đorđe Balašević napisao stih „putuj Jevropo i ne misli na nas“.

  2. Kakve bre integracije? Oni su integrisali koga su hteli, ovo sada nisu nikakve integracije nego neokolonijalizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.