Boško Obradović nasrnuo mišem na Martinovića (VIDEO)

“Nisam udario Martinovića , miš je sam poleteo ka Martinoviću i ujeo ga za nos, jer nije mogao da trpi toliku bahatost* Martinović u bradu komentarisao opozicione poslanike* Djukanović zamahnuo pesnicom da udari Obrtadovića, pa se izvinio građanima 
Na sednici skupštinskog Administrativnbog odbora umalo došlo do opšte tuče

Ostavite komentar


  1. Zar na osnovu do sada vidjenog vest ne bi trebalo da glasi: ““““Martinovic, koji je svima poznat kao prevrtljivac i preletac, je ponovo, po ko zna koji put zloupotrebio funkciju u Odboru, krsio zakon i necivilizovano i bahato se ponasao i onemogucavao rad Odbora , nedozvoljavajuci opoziciji (ovog puta Dverima) da iznese svoj stav. Posle visemesecnog gazenja i ponizavanja, Obradovic vise nije mogao da izdrzi, pa je bacio misa prema Martinovicu.““““ ? Ovo mnogo bolje opisuje ono sta se desava u parlamentu u poslednje vreme.

  2. "Da zivimo kao ljudi- Bosko Obradovic" je sjajna njegova parola koja bi opet mogla da se iskoristi u nekom predizbornom spotu…npr, scena kako u odelu,sav namontiran, gadja kompjuterskim misem drugog coveka,a u pozadini ova parola. Ovo bi bio odlican predizborni spot ako ne zeli da dodjes na vlast, vec samo da glumis inteligenciju…

  3. Ima potrebu da komentarisem ovu vest ali zaista ne mogu da nadjem prave reci kritike za ponasanje Obradovica, koliko ja znam ovo mu nije prvi put da se ovako ponasa, strasno.

  4. Siledzija Bosko Obradovic vise nema nikakvu kontrolu i nema granica. U nedostatku argumenata i cinjenica, danima se pribegava brutalnim fizickim nasiljem od predsednice parlamenta, kamena koji je unet, sada je na red dosao Aleksandar Martinovic, postavlja se pitanje ko je sledeci.

  5. Ne podrzavam nasilje bilo koje vrste, ali da zabranis narodnom poslaniku slobodu govora, e pa to samo govori da sve sto opozija kaze je istina! A svaka cast za Vas list jer ste jedini koji ste istinu do detalja preneli sa sednice. Svi drugi su samo napad na Martinovica pokazali ali ne i zbog cega.

  6. Ovu mizeriju ne treba komentarisati. Sve nam se samo kaže. Zaostali, siromašni, nevaspitani, iskompleksirani, puni mržnje, a sve činjenično navedeno za rezultat daje, destriktivnost sa inicijativom!!!

  7. "“Vučić, brat, kumovi, lopovi” , iako nije precizirao ni koji Vučić, ni koji brat, ni kumovi, a da je vladajuća koalicija u tim lopovima prepoznala Vučića”."

    hahaah – pa ko koga ovde zeza? Nije precizirao? Da nije moj komsija ili neki tamo lik bio Bosku na pameti?

  8. SNS vlast brani GORILE koje su DAVILE novinare a prave halabuku oko misa koji je "napao" prevrtjivog Martinovica.

  9. Dobro je da je uši promašio našta bi ličio predsednik Administrativnog odbora. Na Damba.

  10. Pokusao je prvo da iscupa mikrofon,a posto mu to nije poslo za rukom odlucio se ipak za misa i njime pokao koliko je agresivan covek, i da ni jedan sukob misljenja ne moze da resi na miran nacin. Veoma je ovo zabrinjavajuce.

  11. Postoji nesto sto se zove ljudsko dostojanstvo. Kad ti neko to gazi onda bas i ne odgovaras za svoje postupke. Obradovic se dobro i suzdrzao. Neverovatno je kako se bahato ponasa SNS. Neverovatno.

  12. Ako cemo da teramo segu,mislim da bi onaj kamen sa Kosova i u ovoj situaciji bio prikladniji…!!! Lik i delo poslanika SNS-a Aleksandra Martinovica je matrica koja treba obesmisli sve u politickom radu…Pretnje ce mu se itekako obiti o glavu…MUP bi mogao da obrati paznju na sirenje mrznje!!! Novi Beograd je isaran natpisima ciji su autori navijaci ,jedne Zvezdine grupacije,a koji Pokret Dveri nazivaju ustasama…??? Nemojte posle da se pitamo: Ko je prvi poceo ….??!!! A da posle, budu krivi drugi.!..Ove, domace placenike-treba raskrinkati na vreme…!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.