Boško Obradović: Potrebno ukrupnjavanje patriotskih i državotvornih snaga na izborima

Ostavite komentar


  1. videli smo dobro kao je ogadjena rec patriotrska,drzavotvorna i sl ,kao na primer : radikalna stranka , srpski pokret obnove , SNS , i drugi ?sta imamo danas posle svih ovih politika?Srbe i Srbiju kao najugrozenije u regionu?Jeli to zadatak vlasti .Sramno da nema vecne koja zna da izabere dobru vlast !
    Ko god glasa na bazi reklama i propagande taj nema dovoljno pameti .Valjda svako ima pameti da vidi u kakvom stanju i sredini zivi pa na bazi toga glasaj ?

  2. Potrebno jeste, samo da ih Bosko ne pocne ukrupnjavati, to onda nece da valja.

  3. Da svi vi nacionalisti stanite u jednu kolonu uz SNS, SPS i slične trgovce mitova (u koje samo naivni veruju) i pravac – u ništavilo istorije! Povucite se i dozvolite već jednom nešto novo: levičarsko-zeleno-građansku opciju za istinsku budućnost.

  4. Dveri lutaju, čas imaju ovakvu politiku, čas onakvu. Čas se predstavljaju kao ekstremna desnica, čas su da proevropskim strankama u koaliciji. To mi je nekako apsolutno neozbiljno.

  5. A koju to mi patriotsku opozicionu stranku imamo u Srbiji? Ja ne znam ni za jednu

  6. Boško moli za savez. Njemu trebaju partneri jer sam na izbore ne može da izađe

  7. Dveri, Zavetnici, novi DSS, su kao Šapićev “Spas” za SNS i SPS. Čudi me što niko od ove prave opozicije nema petlju da to javno kaže, da su lažna opozicija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.