Brbanić: Još jednom treba proveriti volju građana

Ostavite komentar


  1. U Narodnoj skupstini nije prosao ni jedan amandman opozicije; cak ni onaj da ne moze zastariti krivicno delo kradje beba iz porodilista. SNS zeli jednoumlje u parlamentu. Zato izbori.

  2. Koliko je dece moglo biti izlečeno od novca datih za vanredne parlamentarne izbore? Nije ih briga!

  3. Ova osoba, potpuno nepoznatog drzavljanstva, obrazovanja i radnog iskustva je u pravu. Iako nikad u zivotu nije ucestvpvala ni na kakvim izborima, niti je ikad bila izabrana za bilo sta. A posto nije stranacki angazovana, to znaci da nema ni politicki program

  4. Gospođo ili gospođice Brnabić,
    moram da vam kažem da sam ja do sada podržavao vašeg šefa. Iako nisam iz tog njegovog društva. A podržavao sam ga zato jel mi se čini da on nešto radi, pomera …. . Ipak, ako sada opet raspišete izbore, to će biti tako jasno da je to samo zato što se bojite da ćete izgubiti Beograd. To je tako jasno, kao što su 2+2. U toj situaciji, čak ću i ja postati protivnik vašeg šefa. A to za njega neće biti dobro, ne zbog mene lično nego zbog toga što je to znak da mu se podrška topi brzo, brzo.

  5. Da li je moguce da ovi misle da ce ponovo da pobede. Prvo ko im dozvoljava da trose nas novac iz budzeta, drugo treba potpuno ukinuti finansiranje politickih stranaka iz buzeta pa da vidimo da li ce onda da prave izbore svake godine. Treba da poloze racune koliko je novca na izbore potroseno od 2012 pa do danas.

  6. Šteta Ana , mislio sam da ćeš ti kao ne stranačka ličnost i javno deklarisani gej u Srbiji , a to je za svaku pohvalu , imati prava ledja i jak i moralan stav.A sada vidim da si nas prevarila…ti si zaista fikus u AV kabinetu..bez korena

  7. Пре него што затражите распуштање Народне скупштине и расписивање избора, треба да нам кажете какав ћете нови Устав правити. Од тога зависи за кога ћемо гласати.

  8. Strah od gubitka Beograda, što vuče i sledeće izbore. Da ih zanima volja naroda, raspisali bi referendum da vide da li smo za EU.

  9. G. Brnabić, kada bi bila bitna volja gradjana vi nikad, ali nikad ne bi ste postali premijer-ka, i najmanje ste pozvani da tražite proveru na izborima !!!
    Ali kao što sami kažete , vama je svejedno, potpuno svejedno ko vam je u vladi , ko je lopov i slično sve dok imate neku ličnu korist, a tek ćemo saznati o čemu se radi.
    Ne bi me čudilo da po nalogu Šefa nad Šefovima čak i zatrudnite i porodite se pred kamerama!!!

  10. Samo ustavotvorna skupština sastavljena od nestranačkih stručnjaka i uglednika da donese novi Ustav i Zakon o izborima. Da raspusti onih preko 100 registrovanih interesnih zajednica koje sebe nazivaju političkim partijama i novim zakonom uredi i tu oblast, da nemano preletače i partije koje se razmnožavaju deljenjem. Ustav je valjda svenarodni ugovor čije donošenje se nebi smelo prepustiti političkoj „eliti“ sazdanoj od preletača, galamdžija, idejnih ljigavaca, „prodavaca magle i vere za večeru“.

  11. Pa malo izvuci novca iz budzeta kao i pokusati produziti vlast koja see najbolje snalazi u ulozi opozicije.

  12. A ko je Brbanić? Čitate li vi šta napišete pre objavljivanja? Kostarici!!?? Ajde, Danas-e, dozovi se malo. Dragoljube, reaguj.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.