Brnabić ambasadorima EU: Srbija posvećena reformama i članstvu u Uniji

Ostavite komentar


  1. Neznam stalo se isto govori, obecavaju neke velike reforme, slobodu novinarstva i drugo, ali nista se nedogada.Uvijek isto prica, i obecavaju…

  2. Da li saobraćajac u EU čuči sakriven od pogleda vozača, čeka vozilo sa tablama koje nisu iz njegovog kraja, pa u zoni raskrsnice, u zoni lakat krivine, uz punu belu liniju, iskače pred vozilo u poslednjem trenutku i drži ga na kolovozu dok obavi kontrolu? Da li u bilo kojoj državi EU, kada policija vrši kontrolu, nedostaje saobraćajni znak Crna tačka? Ako ovako idemo u EU nećemo tamo nikada stići, jer ovakvu bahatost policije i ugrožavanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju Unutrašnja kontrola MUPa i pravosuđe podržavaju.
    Javne nabavke nema smisla pominjati, jer 99,99% poslova se namešta, a to nije način za ulazak u EU.

  3. Mene kao laika za pravo, ineresuje da li je izosenje neistina u javnost, krivicno delo ? Ova zena to radi bez prestanka i bez ikakvih posledica.Moze li neko da je zaustavi ? Moze li neko da podigne krivicnu prijavu protiv njene bahate lagarije ?

  4. ‘ajde me malo prosvetlite deco moja …
    .. o kojim reformama ovim godinama pričaju , BRE ???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.