Brnabić o Vulinu: Ne volim zapaljive izjave, spustiti loptu

Ostavite komentar


  1. Spustite loptu i otpustite Julina i Dačića iz firme,najveće štetočine današnje srpske političke estrade. Ako smete .

    1. Rado, al’ iz Kremlja su još onomad pripretili da nisu radi vlasti bez drugova iz SPS-JUL.

  2. naslov može da prevari i da nas navede na pomisao da je predsednica vlade odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i izađe iz statusa fikusa. međutim , kada se poglada kompletan tekst vidi se da je ona ta koja spušta loptu.

  3. Vulin koji je dobio funkciju ministra odbrane a nije adekvatno obrazovan i sposoban zbog navedenog i neodmerenih izjava je vec trebao da bude smenjen.Ocigledno je da njegove zapaljive izjave se nekome svidjaju na visem nivou i da on to radi u ime nekog ko tako razmislja a ne bi zeleo da se eksponira u javnosti.U Srbiji su se funkcije delile izmedju partija koje su formirale vladu pa su i osobe koje nisu adekvatno obrazovane i sposobne preuzele vazne funkcije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.