Brnabić: Demokratski potencijal SZS-a vidi se u tome što isključuju ljude sa drugačijim mišljenjem

Ostavite komentar


  1. A vas demokratski potencijal je nula – niko u SNS nema svoje misljenje.
    A smanjenje cenzusa na 3% je doneto iskljucivo da bi se umanjili efekti bojkota izbora. Tacka.

    1. Razlika u potencijalu je neophodna da bi potekla struja (to svi znamo iz fizike) a razlika potencijala između DS i SNS je, što prvi neistomišljenike isključuju a drugi, ubijaju. Koliko lepih reči o Oliveru Ivanoviću i Dragoljubu Žarkoviću posle njihove smrti i koliko napada od strane SNS-a, pre…

      1. Demokratski potencijal u okviru stranke SNS ne postoji, svima je istekao mandat na svim nivoima krši se statut Stranke i onda je veoma necivilizovani da premijerka priča o demokratskom potencijal.

  2. Članica stranke gde vlada jednoumlje drži lekcije o različitim mišljenjima.

  3. To je ta demokratija koju propovedaju takozvane demokrate i opozicija.Svako ko imalo drugačije razmišlja za njih je izdajnik i nepoželjan.

    1. SNS tupsoni uredno komentarišu, po zadatku, ali ništa ne čitaju, ili ništa ne razumeju

  4. SzS se vodi sa tim da svako ko je istomisljenik biva iskljucen ili mu se preti! Takav nacin nema perspektivu! Iza njih stoji bahati Djilas koji samo zba na taj nacin da ‘siluje’situacije!

    1. “Svako ko JE ISTOMISLJENIK biva iskljucen”. Ti si pobednik!!!

  5. SZS jasno pokazuje da nije savez demokratskih, već autokratskih stranaka koje kad bi došle na vlast, prvo bi se međusobno pobile ko će koju fotelju da uzme. Oni to već i sad rade, ali se to ne primećuje toliko.

    1. Ma, sreća naša da si TI primetio i došao ovamo da nam to kažeš. Blago nama, da nije tebe, ništa ne bismo primetili!

  6. Jedno pricaju drugo rade. Mada su to radili i dok su bili na vlasti. Nije bilo ni „d“ od demokratije. Bilo je kako pojedinci kazu , sto se da videti i sada. Pitaju se zasto ih gradjani nece, pa eto im odgovora.

    1. Da li mozete navesti ko je u SNS-u,za 8 godina rekao nesto suprotno od misljenja AV. Ako moze precizno kad je to bilo. Unapred zahvalan

  7. A kakvo je misljenje kod vas,da li se sme drugacije misliti od onog sto kaze vodja?

  8. Upravo to je demokratija koju zagovara opozicija, svaki neistomišljenik za njih je izdajnik.

  9. tamo gde ima razlicitih misljenja tamo i jeste demokratija. tamo gde ima iskljucivanja iz stranke i to je demokratija. razlika u takvoj demokratiji i onoj brnabicevkoj je kako se iskljucuje iz stranke. to trba da odluce organi stranke ali ovo dzabe objasnjavati brnabickoj i ostalim brnabickama jer su rodjeni bez dela mozga koji to moze da shvati. kako objasniti slepom lepotu boja.

  10. Djilas je uveo diktaturu ne samo u SzS vec u celoj opoziciji, ne smem da zamislim sta bi radio kad bi se docepao vlasti, cela Srbija bi bila pod cenzurom i diktaturom

  11. Sasvim je sigurno da nijedno drugo misljenje ne sme da postoji u opoziciji osim Djilasovog i svako ko drugacije misli procice kao Gordana

  12. Gordana je hrabra zena koja ne zeli da cuti Djilasu i to sto je uradila je za divljenje. Jedno je sigurno, opozicija je krenula da tone, pitanje je da li ce izdrzati do izbora

  13. Pojedini clanovi opozicije bi da ispostuju zakone i izadju na izbore, a njihovima to smeta.

    1. Dezuras danas umesto svih botova iz centrale. Koliko imena imas. Svaka cast, kako postizes!

  14. Imati „sopstveno mišljenje“ medju žutima…hahaaaHAhaHA…onda te podrugljivo posmatraju kao slučaj… Problem je što ti sektaški papagaji ne vide sebe i koliko traumatično i iskrivljeno izgledaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.