Brnabić: Imali smo aplikaciju za praćenje građana, ali smo na kraju ipak odustali

Ostavite komentar


  1. Kamere i prepoznavanje lica i pracenje gradjana je u redu.
    Ali aplikacija za covid koja sprecava zarazene da setaju ( teorijski ako se telefon ne ostavi ) i zaraze sve redom nije.
    Logika sns.

  2. I, mi bi trebali da poverujemo da nas režim ne prati iako ima mogućnosti? Ovo je dobar vic!

  3. Kako je Britancima OK da prate i upozoravaju građane? Koji je odgovor Danasovih botova?

      1. Atmosfera u zemlji je sve sumornija, ali ovi nazadni likovi koji glume „mišljenje“ su mi zaista sve zabavniji.

    1. Koje mlaćenje prazne slame od strane premijerke, Brnabić Ane! Gospođo draga, nemojte više ni o čemu, molim Vas!

  4. U pitanju je poverenje u drzavu i njene institucije. U tome je razlika između nase zemlje i evropskih.

  5. To da ste odustali to vam ne verujemo, čak mislim da ste praćemje podignuto na viši nivo, daleko bolju od bilo kog u Evropi!

  6. Australija je uvela aplikaciju za pracenje. Niko se nije bunio zbog toga. Korone vise nema. Ko je tu lud?

    1. Ti se pravis lud. I na mesecu nema korone a ne koriste aplikacije za pracenje. A ovi nasi aplikacije za pracenje su nabavili na keca – a vakcine – kad stignu. A kad smo vec kod Australije – ka stizu tamo vakcine?

    2. Ni ja se ne bih bunio protiv toga da se ljudi koji su zaraženi dok ne ozdrave. To je borba protiv virusa. Kod nas nije borba protiv virusa već borba za rejting, borba protiv opozicije, slobode mišljenja i izražavanja, borba za opstanak na vlasti. To je ogromna razlika između nas i Australije.

  7. Delegacije iz EU defiluju od Vučuća do Brnabić i nižih ešelona vlasti i izunjavaju svoju agendu. Da li su svesni da od upravnika zatvora i njegovih nižih oficira traže izveštaj o ljudskim pravima zatvorenika?

  8. Ljudsko pravo na izbor, telesni integritet, duhovni, su neprikosnovena imate u recniku i u deklaraciji NEDELJIVA, TRAJNA, IZBORNA ITD, JOS 17 reci, znaci iz bilo i za bilo sta koga po na iz bilo koje osnove, znaci nema zakona, ni ustava, ni staba, ni bilo koga jer usuprotnom je zlocinac, akojedrzava umesana zlocin protiv covecnosti

  9. Uau. Ne da ce postovati ljudska prava, nego „…da će ih dodatno unapređivati.“ Ovakve besmislice se ne cuju bas svaki dan.

  10. U normalnoj demokratskom i institucijalno uređeno zemlji bi građani bili obavešteni da bi u cilju očuvanja zdravlja mogli biti praćeni sa precizira im razlozima, rokovima i načinom sprečavanja zloupotreba. U Srbiji su se predstavnici vlasti izmigoljili kad su uhvaćeni sa „prstima u pekmezu“, pa se sad vade mogli smo ali nismo. Gospodo mogli ste, jeste i još uvek to radite bez ikakve kontrole.

  11. Kako “ministar” ( da pod navodnicima ) moze da tvrdi da je doslo do povecanja broja rodjenih kada jos nije proslo vise od punih devet meseci od proglasenja pandemije. A mnogi zdravstveni radnici koji se bave mentalnom higijenom bas suprotno, tvrde da je doslo do eskalacije nasilja u porodici za vreme pandemije. Ali naravno po oprobanom SNS receptu sve treba staviti u pozitivan kontekst pa cak i neproverene cinjenice. Pravi SNS ministar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.