Brnabić: Kritika je u redu, ali neistina je da je moj brat privatizovao Gošu

Premijerka očekivala uvrede "da je fikus"

Ostavite komentar


  1. Danas je Srbija jedna od retkih zemalja u Evropi gde je digitalizacija sveprisutna.

    1. Verovatno niste išli dalje od Šida ili Bačkog Brega da bi videli kako je to u drugim državama.
      U Srbiji se jiš uvek čeka u Policijskoj stanici za lične dokumente i to po 2-3 meseca, a na trulom zapadu u policijsku stanicu ne možeš da uđeš bez poziva. Dokumenti se vade na drugom, dislociranom mestu gde su svi vaši podaci na volju službenicima. Sve što morate tamo da donesete su novac ili kartica.

    2. Kako da ne! Na koji god e-šalter da odeš na sajtu neke službe javne uprave na kraju stižeš do obaveštenja: „stranica ne postoji“! Da nije tužno, bilo bi smešno!.

    3. a da li ti je brat suvlasnik chip karda? sto na to pitanje ne odgovris. I zasto svi koji imaju racun moraju da imaju dina karticu. da bi ti i bratija imali procenat od svake transakcije. sram vas bilo

    4. DANAS OTISLA U KATASTAR DA UZMEM VLASNICKI LIST, UPLATILA TAKSU ALI DA DODJEM SUTRA OD 13-15h PA ZASTO NE MOZE ODMAH DA MI SE ODSTAMPA I ZASTO DA IDEM PO VRUCINI OD JEDAN…

      1. Ko o čemu, ona o digitalizaciji, a o kojoj pojma nema, ali je ona tu da bratu namešta poslove.
        Zar on ne uze 34 miliona evra za zamenu zdravstvenih knjižica, koje je trajalo tri puta duže od planiranog roka i za tzv program e-beba, koji je šuć-muć program, a na čelu čije komisije je upravo ona.
        Kakav je predsedik, takav nam i priraštaj.

  2. Veruješ u sistem vrednosti SNSa?
    Hajde da se nisi školovala u Americi i Londonu pa i da ti poverujemo.

    1. Dotična persona,čiji lik a posebno delo ne zaslužuje da joj se pominje sramno ime,školovala se na marginalnom američkom univerzitetu koji je
      na Šangajskoj listi (Akademsko rangiranje univerziteta u svetu) daleko,daleko lošije rangiran od Beogradskog univerziteta.
      Zaista ne vidim u kojem je to naučnom polju ova agresivna, bahata,nevaspitana i poprilično tupava persona – ekspert. Prosto složena,barem donekle smislena rečenica,kultura govora i dijaloga,za nju su potpuno apstraktni i nedostižni pojmovi. O moralu,poštenju i pravičnosti dovoljno govore njena (ne)dela. Može se zaključiti da Srpska Nakaradna Stranka zaslužuje „ovo“,a i „ovo“ se odlično uklapa u SNS.

      1. da jos imas pojma koliko je njen NALED nesposobna i nestrucna organizacija koja se godinama kitila tudjim perjem, sve dok im Vucic nije dao da organizuju nagradnu igru sa fiskalnim racunima…

    2. Školovanje u Americi i Engleskoj, sao po sebi, ne znači ama baš ništa.
      Između ostalog, zato što i oni imaju svoje „Megatrendove“.
      Ona je završila University of Hull. Njega, inače, nema na Šangajskoj listi.
      Dakle, globalno gledano, završila je loiji univerzitet od beogradskog.

      1. Gledajte World University Ranking. Ako nije MIT, Calctech, Harvard, Columbian i jos par njih to je mogla i da ne studira uopste u Americi.

  3. Da li je moguće da mediji ovoliko lažu? Brat Ane Brnabić nema veze ni sa jednom srpskom kompanijom i sramota više šta pričaju I koliko žele da krimonalizunu vladu.

  4. G-djo Brnabic,
    Vas brat ne treba da ima ucesca u privrednom zivotu Srbije gde su tenderi vezani za budzet Srbije, ako imate iole morala,ne samo Vi i porodica vec i ostali funkcioneri i ministri.

  5. apelujem na preds. vlade da zabrani ministrima da vredjaju i govore neistine o drzavnicima iz susednih drzava. pre neko jutro nenad popovic je predsednika cg nazvao kriminalcem na tv hepi! neka popovic ode u bih pa otud neka prica sta hoce, u srbiji neka se uzdrzi. postao je ministar a ima kombi stranku1

  6. digitalizacija postoji samo u recima pojedinih propagandista poput Ane, ali ni milion puta izgovorena laz nece postati istina. A sto je ulaganja u istrazivanje tice, to treba pitati naucne radnike kojima drzava ne dozvoljava da primaju donacije u vidu opreme, pa samim tim su i istrazivanja desetkovana od broktratsko-pljackaskih promena u drustvu (citaj uspon SNS na vlast)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.