Brnabić: Malog za funkciju ministra preporučuje iskustvo i znanje

Ostavite komentar


  1. „Uspesan“ i u kupovini stanova u Bugarskoj, u kupovini jelke, u svirajucoj fontani, a nije odgovarao u uredjenoj drzavi AV-a.

    1. zaboravio si savamalu, of sor racune, tvrdnje njegove zene itd…

      1. zaboravili ste obojica prodaju domaće duvanske industrije za 0,333 pa sad motamo duvan

  2. Gradonačelnik koji je od države dobio pomoć krajem prošle godine, da zakrpi gradski budžet. Toliko o uspešnosti predloženog kandidata.

  3. „To što je Švedska u Beogradu pokazuje da se Srbija uspešno bori sa korupcijom i da ima transparentno poslovanje“.
    Kakav komentar! Mi pricamo o PRODAVNICAMA IKEA – ne o Svedskom biznisu. IKEA prodavnice su po celom svetu, izmedju ostalog i u Indiji – jednoj od najkorumpiranijih zemalja na planeti.

  4. Sinisa Mali je zaista sposoban covek, covek koji je prepolovio dug Beograda.

  5. Volim ovakve vesti. Unište i ono malo nostalgije koje nekad imam prema Srbiji. Uvek ću biti zahvalan sadašnjoj vlasti jer me je navela na odluke koje su mi učinile život mnogo lepšim nego što je mogao da bude u Srbiji kakva je danas 🙂

  6. unapređuje klimoglavce/ćutologe,odmah po izbijanju skandala:Gašić klečonja i Lončar helikopter, Mali Savamali,“Dr“ nejaki nebojša,Brnabićka potpisuje kapitulaciju Kosova,itd.

  7. …i opozicija se bruka!-Umesto da bojkotuje rad skupštine i miloševićevskog diktatora,upuštaju se u prazne diskusije!-Svakodnevno pozivati EU organizacije i pokazati im „mafijašku državu“(Jovo Bakić)

  8. Nije tačno da Malog preporučuje „znanje i iskustvo“, Malog preporučuje Vučić. Brnabićka prvo laže sebe pa pokušava i sve ostale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.