Brnabić: Nadam se da neće biti promene predsednika SNS, nema boljeg od Vučića

Ostavite komentar


  1. Samo on može da izabere takvo okruženje?Borim se za njega,borim se za sebe.

  2. Ovakav poltronizam ne postoji nigde na svetu. Gledajte botovi i učite od najbolje.

  3. SLazem se da nema ni boljeg, ni jaceg, ni brzeg.
    Al’ prebolje, prejace i prebrze laze.

    1. Vidi se da si mrzitelj.Jel te nije sramota da tako nesto pises na danasnji dan?

  4. Šah-mat. Ovako kvalitetan narod jednostavno nema potrebe da brine za svoju budućnost, sigurno odumiremo.

  5. E, ako bas Ti tako kazes, etalonu znanja, mudrosti i iskustva. Koliko ce nas biti sramota ovih godina provedenih sa vama, jednog dana kada ova posast prodje.

  6. Premijerko, da li je jedan od vasih zadataka i sporovdjenje ZAKONA? Zato sto Vucic, krsi Ustav u kome izricito pise da predsednik Srbije ne sme da bude predsednik stranke. Naprotiv, posto je on predstavnik svih nas 9ha, ha, ha!), ne bi trebalo da bude clan bilo koje partije.

  7. Neverovatan fenomen ovakve vrste izjava nisu više njeni autori i akteri, već ogroman broj strastvenih pristalica koji veruje u ovu, već više puta prikazanu bajku. On najavljuje odlazak, stranački prvaci padaju u trans i mole ga da ne ide, a obezglavljena masa, prestravljena mogućnošću da ostane bez voljenog vodje, organizuje mitinge sulude podrške. I da, nemojte žaliti zbog žrtve koju podnosi njegova porodica. Oni su, listom svi, ogrezli u politici i manipulaciji uticajem.

  8. Ucitelj najbolji na svetu, a? A narod krezub! Da li je to stvarno najbolj ucitelj onda? Ili su jim poispadali zubi u vreme Djilasa?

  9. Ma nema ni boljeg kandidata za ministra odbrane od Vulina, ni za ministra policije od Nebojse, ni ministra zdravlja od dr.Smrt Loncara, ni boljeg direktora DB od keramicara, bni boljeg direktora Koridora Srbije od Babica, a realno ni bolje premijerke od Brnabicke. Naravno samo kada se Vucic pita. Zato samo se uvlacite dalje.

  10. A ni nesposobnijeg premijera od tebe. Ti si Ana totalni Vucicev promasaj… Postavio te je samo zbog tvojih specificnih sklonosti i pokazao svetu kako je savremenih pogleda. No, svet ga je procitao…

  11. u Srbiji postoji ustav po kojom Presednik predstavlja svih zitelja drzave bez obzira na prip.. partije nacionalnostui ec. ‘ Kako moze biti taj Presednik drzave i Presednik jedne partije( vladajucoj) Stime da Sada i presednika( Premijera) Vlade uvukli u isti pariju!Ovo Sada sa. Radikalima ( Pardon preoobucenih u nekakav SNS) Srbijom vlada “ proletarska diktatura“! Jednoumlje( Pardon jednopartijska vlada)Rezultat od svega kud god gleda covek beda nemastina prljavstina ! Prosetajte u Vojvodjanskim mestima da vidite o cemu govorim ( narodcito u biv. Njem selima Sada sa kolonistima)! Imate Sta za videti ! Uzas! ?!

  12. Objavi „statistiku“ koliko se ljudi i dece do sad ubilo zbog tvog otimanja stanova, kuća, plenidbe i pretnji izrvršitelja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.