Brnabić: Ne očekujem ništa dobro od toga što su kosovski sudovi preuzeli slučajeve od Euleksa

Ostavite komentar


  1. meni ovo izgleda kao odustajanje, shvatili su da nisu dorasli zadatku i jednostavno su odustali od njega

  2. da zaista žele da ovi slučajevi budu rešeni, ne bi ih prepustili nedoraslim sudovima

  3. na Kosovu ni sudstvo ni institucije još uvek ne funkcionišu da bi mogli ovim da se bave

  4. Kosovski sudovi su preuzeli slučajeve ratnih zločina od EULEKSA I Brnabićka ne očekuje ništa dobro a kad je Vučić sa Tačijem u Briselu potpisao implementaciju srpskih sudova na severu Kosova u kosovski pravosudni sistem koja je stupila na snaguŠ 17 oktobra 2017.godine šta si preduzela samo si kukala ko i Vučić.Meni se čini da međunaradna zajednica ubrzano zaokružuje džavnost kosova. Šta vredi što se Vučić hvali koliko je državnika doveo u Srbiju ili ih on posetio kad ga niko ne zarezuje pa čak ni Putin.

  5. Pa oni ce samo gledati kako da Srbe ocrne jos vise i da nas pokazu kao najgore zlocince.

  6. Prepustiti siptarskim sudovima bilo sta,znaci ne zeleti da se bilo sta resi.

  7. Ni mi nismo ocekivali nista dobro kada je tvoj Vucic povukao srpsko pravosudje sa Kosova, briselskim potpisom 2013te ….

  8. Ko im je omogucio da imaju te institucije taj neki razmislja zasto je to dozvoljeno kojekakvim narodu nepoznatim briselskim sporazumima.

  9. Šta se srpsku premijerku tiče kosovsko pravosuđe,ona tamo nema nikakve ingerencije,a nije ni sudija u Srbiji!

  10. A sta ste ocekivali potpisivanjem Briselskog sporazuma? Pomislim nekad da ovoj vlasti sve ovo i odgovara, da bi u jednom trenutku stvari prikazali kao bezizlaznu situaciju i mirno predali Kosovo zu objasnjenje: nemamo nasu policiju, nemamo sudstvo, nemamo Trepcu, nemamo vise ni jednu nasu instituciju, cak ni ZSO, a oni imaju i energetiku celu i komunikacije i vojsku… sve. A premijerka je kanda zabrinuta, sve je to jevtina predstava za sludjeni i podeljeni narod srpski.

  11. Ova je potpuno ušla u štos – postala je prava replika svog bahatog mentora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.