Brnabić: Niko nema pravo da upada na izložbu uništava i preti

Ostavite komentar


  1. Ovi i dalje izigravaju Vladu iako im je mandat istekao 3. juna. Pa ipak, ovo je dodatni udarac na Ministarstvo (ne)kulture i ministra Ja pa Ja. Znači da će posramljen morati da leti iz fotelje, jer je upravo degažiran. I treba. Niko ne sme da podržava nasilje, uključujući tu i državu.

    1. Ma neće on leteti fotelje što je podržao nasilje, već što je promovisao izložbu, a nije pitao Vučića!!!

  2. Nadam se da će ovim ona grozomorna pisma iz Ministarstva biti stopirana. Jer i ona su bila beskrajno nasilna. Terorisala su javnost budalaštinama i ohrabrivala gomilu idiota.

    1. Apsolutno….. Ministarstvo NEkulture RS bi i Gerniku proglasilo nakaradnim i nepristojnim, krajnje uznemiravajucim delom, liseno ikakve kulturne konotacije…. STRASNO…..

  3. I tako je žena premjer, prema zasluzi, konačno nokautirala nesrećnog iskompleksiranog Vukosavljevića. Pamtiće se ova sramota u kulturi, dugo.

  4. Ne pričaj puno, već hapsiti i kazniti po zakonu za takve delikte!! Čistite Srbiju od kriminalaca i silnika, da bi deca imala sredinu za bolji razvoj!!!

  5. Fascinira bezocnost u kontatacijama narodnih predstavnika. Kao „Pa sta“ to su svi primili od VL ( velikog lazova).

  6. Vukosavljević se prilično nesmotreno i nezrelo stavio na stranu fantomki, a i daljim saopštenjima gurao kulturu ka razdoru, cenzuri i nasilju. Objektivno, nije ni za jednu odgovornu funkciju.

  7. Tako je. Ti likovi, iz sns podmlatka, su niko i ništa ali misle da će ako se uvuku vlastima biti „neko“.

  8. Samo čekajte, čekajte… sledi nam pariski scenario kad će muze začutati, a glave leteti!

  9. A pa to onaj Vukosavljević da fascinira provincijalke; a ova izigrava vlast i vojničinu. Cirkus se nastavlja….

  10. Halo, i vama i Vukosavljeviću istekao je tehnički mandat 3. juna. Terorišete nas kao ovi s fantomkama.

  11. Niko nema pravo da teroriše i zlostavlja ni umetnike ni građane, ni huligani a ni nelegalno „izabrani“ SNS uzurpatori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.