Brnabić o izjavi Rame: To je poznat stav, nadam se da će dijalog biti nastavljen uz ukidanje taksi

Ostavite komentar


    1. Do ukidanje taksi nece doci ali suspenziju za 3 mesec da mu se da sansa dogovorui ako nema dogovora o Priznavanje Nezavisne Derzave Republike Kosovo od strane serbije oda se vrate CARINE dozivotno .

  1. Bravo za Anu Brnabić što je rekla punu istinu kada je u pitanju Edi Rama. Njegov stav po pitanju Prištine i Beograda je potpuno jasan, njegov san je da se Kosovo i Albanija ujedine u jednu država.

    1. Pa oni i jesu jedna drzava, tamo nema granice izmedju! A sta , kao , ako ukinu takse mi smo pobedili? ! Pa tamo svi Srbi imaju kosovska dokumenta i glasaju za njihove institucije dok nase odlike drzavnosti {vojska policija sudstvo} ne postoje!Dokle ce bre da vas lazu!?!

    1. A za gospođicu Tanjicu 100 dindži zbog izuzetno kreativnog,pronicljivog i dubokomisaonog komentara! Kako se postaje bot-komentator,kome se obratiti,kako se plaća? Po broju botovanja ili ukupnoj svoti reči,slogova,slova,frekvenciji oglašavanja…? Do nedavno sam bio domaći izdajnik i strani plaćenik ali se fond za takve aktivnosti malo reduced-ovao pa sam rešio da promenim „firmu“,iz moralnih(:-):-):-)…razloga! Odričem se jogurta,smeta mi laktoza u njemu kada pročitam,normirame bot-komentare!

  2. Treba njima da se zabrani prolaz kroz Srbiju, ili dar da I’m se naplati isti I to 200% pa da vidmo onda dal ce da pregovara!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.