Brnabić o pismu Đilasa o vakcini: Neznalica je i zao, sramoti Srbiju pred EU zbog jefitnih poena

Ostavite komentar


  1. Па што, више, не хапсите тог Ђиласа кад је толики лопов!?

  2. Ako je nešto zlo u ovoj Srbiji to se oličava u Vašem delu gospođo Brnabić. Ne samo što slepo sledite uništitelja Vučića, nego žmurite kod najočiglednijih korupcija, počev od Beograda na vodi, izgradnje auto-puteva, krađama u javnim preduzećima, do sramotnog bogaćenja Vaše porodice preko Vašeg brata. Kada pomislim na ZLO asocijacija ste Vi i Vučić.

  3. Svoje osobine oripisala DJILASu,ZLA i POKVARENA.Djilas je „svoje“ minute prodavao..Ona je nase parw davaka bratu,placajuci mu desetostruko od reslnih cena.Nadam se da ce neko nekad proveriti ove racune…JA STVARNO NE MOGU DA RAZUMEM,KAKO DA RAZUMEM da ova induvidua,nesposobna da sklopi recenicu,prica ovake nebuloze…Ako nastavi ovim tempom nabavku vakcina…Ziveo MOZAMBIK sa ano i njenim sefom u njemu…

  4. U koji razred ide Brnabic?
    Vokabular joj je na nivou petog.
    Jel ne zna drugacije ili misli da su Srbi tupsoni?

  5. Brnabić je neznalica, jer Đilas je bio gradonačelnik Beograda jedan mandat, osim toga ministar manje od godinu dana, tako da je njena tvrdnja neistinita.
    Vakcinu će dobiti samo 0,1 % građana Srbije, pa euforija koju ispoljava Brnabić i njeni stranački prijatelji je čisti marketing.
    Što se tiče članstva u EU i doprinosa SNS, on se svodi na Briselski sporazum, a saradnju sa Tribunalom je završila DS i DSS, da to nije urađeno oni ne bi nikada ušli u pregovore, koje vode osam godina i ni jedno piglavlje nisu zatvorili.
    Njena izjava je predizborna kampanja i uvek neistina.

  6. Ima se utisak da je Prvorođeni osmislio novi manevar!
    – Smaraće nas i pričaće svakakve nesuvislosti njegovi poslušnici, od premijerke do poslednjeg poslanika. Što se premijerke tiče, sramotno poltronstvo!

  7. Pa Vi sramotite Srbiju svojom pojavom I glasom.
    Zasto se be kandidujete na izborima,imali biste 3 glasa ukupno

  8. Nisam znao da se neko može zaraziti od Aleksandra Vučića tzv. „Enciklopedijom sveznanja“) – Ana je to upravo saopštila javnosti. Kao -Đilas je „zla neznalica“ pa tako po tome ispada da ONA , slično njenom šefu, SVE ZNA! Daleko će ova naša već ojađena Srbija dogurati sa „znalcima“ tipa AV, Ana Brnabić, Dačić, Mali, Mihajovićka i mnogim drugim eseneslijama -ali i Đilasom i njemu sličnima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.