Brnabić: Pojedini ministri odlazili u ambasade kako bi ostali u vladi

Premijerka rekla kako je ekspoze spreman, ne može da priča o imenima bez podrške predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Dali ovo verja zdrav razum? Kakve veze ima „veliko poverenje gradjana“ sa ne pravljenjem Vlade.

    1. „Kada imate ovoliko poverenje građana… stvarno sednete i razmišljate kako da ga opravdate. Vi možete za tri minuta da formirate vladu kada imate ovoliku većinu“, rekla je Brnabić. U jednoj recenici kaze jedno, u narednoj suprotno! Sta se onda cudite da je „veliko poverenje“ argument da se ceka formiranje vlade skoro cetiri meseca? Moze da se formira za tri minuta, a moze i da se ceka. Neko lepo rece da je za nju najveci uspeh da zavrsi zapocetu recenicu. Pa, pogledajte clanak, koliko ima umetnutih delova (u zagradama) koje je uneo autor clanka da bi citalac uopste mogao da razume sta je ona htela da kaze.

      1. Zena kaze sve sto treba da kaze, razmislja brzo, faktografski, ja je savrseno razumem. Nekima ocigledno trebaju prevodi, prelazi medju recenicama, uvodi, razrade, Andrici… ljudi, 21. vek je. Slatkorecivci i radio Beograd su proslost, jezik programera se trazi, sustina van dosadnih i opterecujucih jezickih formi i gubljenja vremena. I sad verovatno sledi kritika sto koristim osisanu latinicu i sto sam poceo recenicu sa i…

        1. Bas suprotno, zena ne razmislja, ni brzo, ni fsktografski. Da je tako, umela bi da zavrsi misao. Ona ne zna sta sme, a sta ne sme da kaze. Za sta je ona ekspert? Takodje, smesno zvuce izjave da ona sama odlučuje o mnogim stvarima. Ne znam da sebe teši, ali zvuči kao da ni sama sebi ne veruje. Odlucila o nova 2 ministarstva? Plan do 2025? Pre ce biti do 2022.
          Ma smešno je i komentarisati ovu ženu, a i vas koji morate.da branite neodbranjivo.

    2. Da tebe nije ponovo ugurao grenel, sa kojim se bahatis po gej klubovima u inistranstvu o nasem trosku.

  2. ….mozak mi ‘cirkulise pa nisam razumeo jasno.. ‘.Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić navela je da će među novim ministrima biti oko 50 odsto žena… -50% zena 50% musko – ili 50% bas ono, ‘pravih zenskih …

  3. Borbu protiv kriminala je prvi počeo da upotrebljava Slobodan Milošević. Što veća „borba“ to veći i kriminal. Prestanite sa pričom i počnite da radite već jednom.

  4. A koje je ona reference imala kada je došla za ministarku,a tek za predsednicu vlade,osim podrške stranih ambasada i naredbe EU.

  5. Nije bilo dosta sto su se ovde brukali nego sad da se brukaju i po svetu sacuvaj boze.

  6. Imena vi nama recite, dosta je zamajavanja. Koji su to ministri trazili pomoc u stranim ambasadama da i dalje ostanu u vladi? Zasto su takvim ligavcima sanse da ostanu ministri samo smanjene, umesto da ne postoje?

  7. kako „odlazili u ambasade“? I kakve to veze ima sa formiranjem vlade? O cemu je uopste rec? Ova osoba mora hitno da uzima casove srpskog jezika

  8. Koja borba protiv korupcije i kriminala jadna ti majka! Opet nas lažeš! Da to stvarno želiš da provedeš, prvo bi morala da hapsiš svog brata, pa onda i samu sebe- zbog dokazaqnih muvačina! Uz vas dvoje stradali bi i mnogi esenesovci -od šofera pa do ministara jer ste napravili mafijašku državu u kojoj povlašćeni pljačkaju li pljačkaju!

    1. SVE JE TACNO.. I TO SVI ZNAMO.
      SKUP SA LAZNIM ,KUPLJENIM DIPLOMAMA( neka nam kaze Premijerka koji fak.je zavrsila?)PLAGIJATORIMA ,SESTRINSKIM BRATSKIM VEZAMA,,SOFERIMA ,KERAMICARIMA( otvorite dosijee)… U MINISTARSKIM FOTELJAMA ..VODITELJIMA KONTAVIZIJE ,KOJI CE BITI POSLANIK ,A TEK MINISTARKA ZDRAVLJA???
      NIJE POTREBAN FAK,VEC. KO NAJBOLJE VELICA SEFA.
      PITANJE NIJE ZA NJIH ,VEC ZA. NAS , GRADJANE SRBIJE.

  9. Bilo bi lepo kada bi se njen i njihovi mozgovi trajno odlili u inostranstvo, ali, to bi znacilo da ona i on imaju mozak.. Ovako, odlivanje mozgova je ipak rezervisano za ljude sa mozgom.

  10. Sta ima sns sa satavljanjem vlade ,od kada oni dogovaraju vladu?Toga nema nigde na svetu.
    Opet lupetate bez veze ne znate sta zelite.Cekali ste 4 meseca a ni sada nemate pojma ko ce u vladu jer nemate odgovarajuci kadar ni za sta.Opet ce biti iste face samo ce napraviti rokadu jer za drugo niste sposobni.
    Obecavate nebo i zemlju a nista ne ispunjavate.
    I na kraju reci sefu da pozuri da ti izdiktira imena ko ce dobiti koji resor.

  11. Verujte da me sramota što sam Srbin kad znam ko nam je premijer,dali svesno ili ne ona je tu da bi podcenila srpski narod.

  12. ,,kako bi ostali u vladi,, ????
    ZNAČI : OPET VAS NIKO NE BIRA ! SAMI POSTAVLJATE VLADU KAKO HOĆETE , A NAROD NI NA GLASANJA NEMA PRAVO.. !!!!! RADITE ŠTA VI HOĆETE I TVORITE VOLJU SATANI !!!!!
    IDIOTIZAM ..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.