Brnabić: Osuđujemo Šešelja, ali ne znam šta još možemo

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe da se Premijerka Brnabic pita sta se jos moze uraditi kada je Seselj u pitanju.Dacu joj savet da se Seselju po hitnom postupku oduzme mandat u Parlamentu pozeli mu se srecan put u penziju za koju je prezreo i pod hitno se skloni sa politicke scene Srbije jer joj samo nanosi stetu.

    1. Uradili bi to oni ali ne mogu posto strogo postuju zakon.On nije osudjen,vec je osudjivan,kada ubice izdju sa izdrzavanja 30-40 god zatvora,mocice da budu poslanici,jer ce tada biti odudjivani,a ne odudjeni.Profesori krivicnog prava su zadivljeni priljantnim tumacenjem zakona,svojoh najboljih studenata.

  2. Gospođa Brnabić se opet ne mesa u svoje poslove. Kako drugačije oceniti njenu izjavu: „OSUĐUJEMO ŠEŠELJ, NE ZNAM STA JOŠ MOŽEMO“. Ovo ne znam šta još možemo znaci samo jedno a to je da joj AV do tog trenutka nije još javio šta da MISLI.

  3. Znači, svaki majmun, a ne samo Šešelj, može da pali zastave i preti pokoljem, a Brnabić će to samo da osudi, jer Brnabić ne zna šta se tu još može uraditi. Fantastično!!!

  4. Mozes jos da svojom pojavom, pricom ne trujes Srbiju i ides u…kud god da te ne gledamo i ne slusamo. Pored tebe i veliki vodja ispadne pametan, prihvatljiv i normalan

  5. Hrvatska ima više „šešelja“ od Srbije. Kad reše problem sa svojim manijacima, onda neka drže lekciju Srbiji.
    Ovaj slučaj je poslužio AV da skrene pažnju javnosti o činjenici koju je konstatovala EU; da u Srbiji nema pravde i slobode.

  6. Ja predlazhem da podarite Preshevsku dolinu Albaniji, Sandzhak Bosni, Hrvatskoj Srem skupa sa Zemunom a Madjarima ostatak Vojvodine,,,a ono shto ostane od Srbije staviti pod Nemachku upravu , tada ce valjda nastati harmonija,,,, jer, svi drugi su odavno ocistili svoje sredine od bagre zlochinachke, mada nisu oni ni pochinili zlochine to je Haski tribunal ustanovio , jedina relevantna institucija,, jedino eto mi neshto usporavamo proces asimilacije u novi, „bolji“ svetski poredak,,,,

  7. Gospodo „Danas“ ! Bolesnom predsedniku ne treba bolja promocija od ove koju sprovodite tako sto brisete moj i slicne komentare,,,, necete se vi leba od nezavisnog novinarsta najesti ,,, Adio !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.