Brnabić: Situacija oko dolaska Lavrova izuzetno komplikovana, Vučić se bavi logistikom

Ostavite komentar


  1. Aha, Vučić se bavi logistikom … a šta ti radiš kao predsednica vlade, najmoćnija osoba po Ustavu i zakonima ?

  2. Ko je ovu zenu stagod pitao o Lavrovu i obaveznom klakerisanju Vucicu ?

  3. Kakav Sekspir i kompanija, u Srbiji se citaju samo sabrana dela vojvode Voje.

  4. Ko govori istinu?
    Njihovi,naši,vaši,ovi,oni,levi,desni,gornji,donji….?

  5. Jos gore nam treba najgluplji narod smo za sebe kazem izvinjavam se ako sam nekog uvredio zatvorili nam fabrike isterali nas na ulicu uveli izvrsitelje od nas uzivaju I mi cutimo cutimo unistili nam sve I mi cutimo nisu oni krivi i vlast se nalazi u cudu nije im jasno sta vise da rade dizu cene poreze akcize takse pdv a narodu dobro ide autobusima jede sendvice otvaraju se fabrike gde ce da rade njihova deca unucici ono malo sto ostalo kao robovi za minimalac eh kada bi ovi iz vlasti ziveli ali stvarno ziveli od minimalca kako bi nama lepo bilo

  6. madam ana se cudi necemu sto smo prosli sa gnjavazom sa velikom silom sad-nato,naravno da nece prestati pogotovu danas sa kompletnom situacijom,moderatori nuklearnog koriscenja polako postaje mantra ponasanja,rf je na prekidacu i to je ozbiljna pretnja,pitanje je npr da li crna gora upste ima nebo

  7. Čuj, On se bavi logistikom!? Tako mu i treba. Sam je to tražio i napravio! Okružio se nesposobnim likovima kao što je ovaj Fikus, razorio institucije države ( ništa ne funkcioniše osom Njega) pa sada samo viče: ja pa ja!

  8. Pa logično je, Madjarska se graniči sa nama i sa Rusijom, a podriva jedinstvo EU. Ako ovaj covek zaista dodje očigledno samo u 3 svetskom ratu na strani Rusije, Madjarske, Turske i Kine .

  9. Goethe nije problem: problem su Der Sturmer, Der Angriff i Mein Kampf.

  10. Bavite se vi samo logistikom, A ljudi neka se pate. Niste svesni,ali nećete još dugo da nam držite pridike uskoro će se sve promeniti.

  11. Nećete još dugo da nam navijate lokne…. Sve je laž !!! Uskoro će narod dokazati,I pokazati.

  12. KD ce se desiti da jednom se udare sankcije Amerkancima za to najvece zlocinstvo u istoriji covecanstva kad su bacill 2 atomske bombe Japanu 1945 ,kad su sa napal bombama gorili zive ljude u Vijetnamu kada su lazima bez odobrenje Una unistili L kaže:

    Pa Rusi nisu ni u blizini bili bez savesti u svojim ratovima koji sada svet osudjuje pogreno one koji brane svoj narod od unistenja u Dombasu.t
    Ja garantier da bi svaka zemlja postupila na isti nacin bez prekora,pogotovo kada je ovaj rat reziran unapred vec zadnih 8 godina.Nije narod Ukraine ni malo kriv za ovu situaciju koju su izazvali Nago zemlje pod utacaj Engleske i Amerike,svaki malo informisan zna istinu ,a tu laznu propaganda mogu prodavati babijanima u djungler,a ne normalnom svetu.

  13. Još uvek ne razumem zašto baš predsednik države mora da se bavi logistikom, pored gomile drugih u državnoj upravi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.