Brnabić: SNS aktivisti idu u kampanju od vrata do vrata, napadi na njih su nasilje

Ostavite komentar


  1. Premijerka u tehnickom mandatu bi trebala da se pogleda u ogledalo i zapita da li stvarno veruje u ono sto govori? Ako veruje, pitanje je debljine obraza i slepe poslusnosti i lojalnosti politici bez strategije, zarad opstanka na vlasti i bogacenja vrha stranke( siri krug ljudi). Ako ne veruje, ima sanse…..

  2. Koliko njih ide dobrovoljno u anketu??? Ucenili ste ljude pa tako ucenjeni i posramljeni, moraju, jer ste im obećali posao (ali posle izbora) u nekom JP da rade za 50, 60 hilj dok vi i vaša bratija lapate milione i milione! Koliko njih ide dobrovoljno??? Vi ste najveće zlo za Srbiju od 1945 na ovamo!!!

  3. opet spin. Napad na aktiviste bio bi nasilje, da oni nemaju kod sebe spiskove građana i stanara iz državne uprave. Oni krše zakon i uhvaćeni su na delu, i građani čija su prava direktno povređena imaju pravo da se brane.
    A sve što radi SNS je rušenje demokratije u koju veruju koliko i Xi ili Putin.

  4. Ja još uvek pamtim jedno mirno, sunčano prepodne aprila 2020. kada su petorica vaših aktivista, četiri dvometraša i jedan pola metra niži građeni kao dvokrilni orman, došli u našu zgradu da uteruju Vođinu vitaminsku pomoć penzionerima protiv korone. Nama nisu zvonila na zvono iako je vrlo jasno uočljivo već su više puta lupali na vrata, pa kada im nismo otvorili – ko je normalan da otvara tako živopisnim likovima – onda su ušli u dvorište zgrade i lupali nam o dvorišni prozor. Izuzetno prijatna situacija.
    Što se mene tiče, želim vašim aktivistima da doživljavaju podjednaku dozu prijatnosti kao što je i oni drugima pružaju.

  5. Nekada su prosjaci išli od vrata do vrata jer ih je život na to primoravao. Iz kog razloga SNS članovi idu da prose od vrata do vrata?

  6. Šta hoće da kaže premijerka? Kad bi pokucali na moja vrata bili bi izbrukani . Zašto AB misli da Beograđani moraju da budu predusretljivi prema SNS aktivistima. Ko se upusti u tu avanturu, mora biti spreman na razna neprijatna iznenađenja. Njihov je izbor da to rade, a zbog čega, samo oni znaju. Prema tome – šta si zakuvao, to ćeš i pojesti. Može na primer neko da bude poliven i vrelom vodom pošto zalazi u privatni posed. I šta ćemo onda premijerko? Hoćeš li posle svakog takvog događaja da držiš konferenciju za medije, galamiš, vičeš i pretiš. Ti si obično lupendaralo.

  7. Šta napričaste to gospodžo?! Kad su navijačke kriminalne grupe „objašnjavale“ odbornicima DS-a da treba da „pređu u SNS“ 2012.-2014…to bi trebali da zaboravimo? Jel?!

  8. Pa neka aktivisti idu tamo gde su vaši glasači – trafo stanice, napuštene kuće, gradilišta i zgrade koje su na adresi 0…

  9. „Uglavnom su ljudi slabi i kukavice, nespremni za slobodu i plaše se istine, što znači da je neophodno da ih neko jak kontroliše i obmanjuje“ – Orvel

  10. Čuj gradjani su nasilni prema aktivisti a SNSa kada idu od vrata do vrata. Malo li je što Vučića gledamo svaki dan na njegovim televizijama još mi trebaju i na vratima. Našta su spali da prose i vrše pritisak k na gradjane da ucenjuju za glasove. Nude parizer damska ogledalca olovke po 2000 dinara kešu. Sramota za stranku i predsednika koji na taj mizeran način kupuju ostanak na vlasti maltretiraju ći gradjane koji m je dosta njihove vlasti.

  11. Zašto uvek samo aktivisti sns-a, moraju da idu od vrata do vrata?! Dosadni ste, kao smrdibube…

  12. Toliko nam se smučila vaša S(N)S demokratija da ne možemo da vas gledamo nigde a pogotovu ne pred svojim vratima.

  13. Tu vrstu kampanje treba zakonom zabraniti. Ne želim da mi dolaze na vrata nepoznata lica bez obzira iz koje stranke, i uznemiravaju me. Imam dovoljno razuma da samostalno odlučim da li ću uopšte izaći na izbore i za koga ću glasati, neke individue koje zvone na vrata sasvim sigurno neće promeniti moj stav.

  14. А то што исти лик по ко зна који пут звони на моја врата, ретко са истом женском особом, која редовно, по ко зна који пут, гледа и записује моје презиме и број стана, није насиље?. То се прецизније зове застрашивање. Међутим, има једна стара изрека : „Упамти па врати“.

  15. Samo se nadam da će tebe i svu ostalu SNS gamad kad tad stići pravda. Pazi lopovi, razbojnici, mafijaši… veruju u demokratiju. Pa što se ponavljaju izbori, šta je zvanično objašnjenje? Zato što ste vi demokrate pa dajete svima drugu šansu ili ste uhvaćeni u teškoj krađi?! Koje zlo izlazi iz ove žene. Jezivo kako nam upropaštavaju Srbiju….

  16. Draga Ana, nasilje je kada vasi aktivisti dolaze nepozvani na necija vrata i ubedjuju ljude da glasaju za vasu stranku. Nailje je kada dobijamo telefonske pozive po dva-tri puta na dan i kada pozivac ima ime i prezime i licne podatke vlasnika tog broja. Sve to je protiv zakona o zastiti licnih podataka i gradjanskih sloboda. Sa kakvim pravom vi sprovodite takvo nasilje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.