Brnabić: Sretenjskim duhom inspirisana Srbija danas primer mnogima u svetu

Ostavite komentar


  1. Pozivate se na slavnu prošlost i sretenjski Ustav, a ne poštujete ovaj koji ste se zakleli da branite. Sramota.

  2. Само што је твој господар,пљунуо и на Сретењски,а и овај садашњи устав,а као шлаг на торту му дође и пљување Мирослављевог јеванђеља,јер и на њему се заклео у Скупштини,а све ради супротно од онога,на шта се заклео.Али посебно му добро иде дружење са овим клановима,ту је цар.

  3. Niti zna prošlost a ni sadašnjost Srbije, već priča ono što će se poslodavcu svideti. Dali je Sretenjski Ustav dobar ili ne, ne znam ali znam da nije zaživeo u tadašnjoj Srbiji. Današnji Ustav utvrdio je parlamentarni demonkratski sistem ali je to Vučić opstruisao i uveo predsednički, autokratski, sistem.

  4. Не брушени бисер креатуре. Пример многима како је УСТАВ мртво слово на папиру.

  5. Kome primer u svetu? Neandertalcima i Kromanjoncima? Bravo onda. Prvaci i primer humanoidima kamenog doba.

  6. Srbija je mnogima pozitivan primer, pa bi mi bilo drago da navedena objasni u cemu?Plasim se da je po onoj “Snila baba sto joj milo bilo“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.