Brnabić: Srpska vanparlamentarna opozicija jedina na svetu zastupljena na javnom servisu

Ostavite komentar


  1. Postoji opozicija na RTS-u. Da ali samo kao izdajnici, lopovi, lazovi. Samo je Vucic veliki i nepogresiv. Vratile se devedesete, jednopartijski sistem u punom svetlu, samo se ne zove komunizam, sve ostalo je isto. Sad je jos gore jer su privatizovali drzavu tj. legalizovali pljacku. Pa sad kad prodje namesten tender (samo oni mogu da prodju) njihov predstavnik se obogati, pa ih posle „casti“ od opljackanog novca i hvali po medijima. Je li narod slep? Sad ce da dobije po 3000 dinara i progledace im kroz prste. Reci ce, ma dobri su oni, vidis dele i nama. Mrvice, slepci.

  2. Pa dali je premijerka normalna. Koje su to države u Evropi u kojima opozicija nema mesta na javnom servisu. Ako misli na okruženje možda je i u pravu.

  3. Ovoliko lazi na jednom mestu, koje je u ovoj izjavi iznela u javnost drugarica Brnabic, aktuelna Predsednica Vlade Srbije, nisam video ni cuo u svom relativno dugom zivotu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.