Brnabić: Srpskom narodu potrebno je mnogo političke mudrosti i hrabrosti

Ostavite komentar


  1. Slazem se ali pre svega obicnim gradjanima potrebne su normalne plate da bi mogli normalno da zive.

  2. Тачно је да нам треба много мудрости да нас не одувају ветрови којима смо на путу!

  3. Draga nasa Ana sa Otoka Krka, velika hvala za vasu skrb, ali Srbi imaju tu hrabrost oduvek, kaljenu u 1 i 2 Srpskom Ustanku, preko Vojvode Sindjelica i Svetskih Ratova do Kosova 1999….. Sto se ‘mudrosti’ otpisivanja ustavom zasticenog dela srpske drzavne teritorije pod stranom okupacijom, tice, … nju bi za svoje dobro bilo preporucljivo da zaboravite …

  4. Pobogu ženo , ostavise više demagogoje … pocrkasmo od gladi

  5. Ko je bre ova zutokljunka da uci citav srpski rod sta mu je dobro?! Daj radi ono za sto te placamo,daj mi bolji zivot, sramoto nebulozna!

  6. Sada počinjuda svaljuju teret krivice na narod. Strašno. Pa sve odluke donose političari i jedino su oni odgovorni. Čak i kao legotimni izabranici naroda ne znači da se narod uvek slaže sa vašim odlukama. Kakvi diletanti.

  7. A šta poštovana premijerka misli kada kaže: „Srpskom narodu“? Sa koje pozicije se obraća na takav način. Nadam se da je mislila – našem narodu. Sa druge strane je veoma moguće da mi u stvari nismo i njen narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.