Brnabić: Stvorili se uslovi za ukidanje vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Je li se Bernabic sali ili je to neki novi vic? Dok je rast zarazenih dnevno 100 i vise, situacija je i dalje kriticna.

  2. Broj zarazenih na dnevnoj osnovi jos uvek je toliki da je suludo i pomisljati o bilo kakvom opustanju. Premijerka govori o ispunjenim uslovima za ukidanje vanrednog stanja, a ne pominje glavni i jedini razlog. Vladajucoj koaliciji se strasno, (skoro su u panici), zuri da se odrze izbori. Izbori su jedini razlog za ukidanje vanrednog stanja. To je sada jasno i svakom slepcu.

    1. ajde molim vas da mi navede neko jedan racionalan razlog za vaznost datuma izbora, sta ce to znacajno da se desi u narednih par meseci, ili par dana, a sto se vec nije desilo, ili se ne zna? Politicke opcije se pljuju godinama raznim intenzitetom, svi znamo sta jedni o drugima misle, po obicaju oni drugi su lopovi a vlast ne hapsi lopove??? tako da pametnom dosta. Opozicija treba da se ujedini ako zeli a treba da zeli smenu AV i njegove politike, da se dobije jedan protivkandidat a ne da se rasejavaju glasovi sto je ocito deo igre AV, zavadi pa vladaj do sudnjeg dana! Dakle, datum izbora nema nikakvu tezinu, sem daljeg zamajavanja u interesu AV!?

    2. Izbori su razlog što je do pandemije i došlo, prikupljanje potpisa, Vučićeva politička kampanja u vreme pandemije ……. .

  3. Niko ti za pet dana nece nositi masku ni na ulici.Sad vec niko u prevozu ne nosi po svim gradovima a puni autobusi.Isto je po lokalima.I ko ce to da proverava kao i sve do sada.
    Pustaj sve niz vodu samo da se dotera do izbora i da se zajase opet e onda da se najavljenim drugim talasom i migrantima zavrsi ovaj bedni i nepismeni narod.

  4. Ne izlazim na izbore bilo vanrednog stanja ili ne. Ako ovaj virus stvarno postoji onda su zarista biracka mesta

  5. Zašto izbori odmah – po 100 evrića 15. maja penzionerima i korisnicima socijalnih davanja, nešto malo preko 2 miliona glasača. Minimalac privrednicima koji ne otpuštaju radnike, a pri tome, neki su i masno zaradili, kao trgovine mešovitom robom… Kako vreme bude odmicalo istina mora izaći na videlo. Korona je samo jedan fabrikat, da realne opasnosti u meri u kojoj je predstavljena uopšte nije bilo i da su zloupotrebom Ustava urušili privredu Srbije. Ako posle toga ne padnu, neće nikada, a pašće, baš zato što su postali bahati, kao i pnjihovi prethodnici…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.