Brnabić: Svetski mediji izveštavali o protestu umesto o godišnjici pogroma

Ostavite komentar


    1. Ma bravo… rođeno je 10% više dece nego u januaru prošle godine. Kakav parametar. Pa nije to bilans stanja i uspeha nekog maloprodajnog objekta da se time dičimo i poredimo dva meseca. Koliko ljudi napusti ovu osakaćenu zemlju godišnje. Ima nas manje u januaru i februaru ove, nego prošle godine. To je činjenica. Što se tiče kanalizacije i digitalizacije, najbolje da uložite u još jedan uzaludni projekat. Na primer da napravite pametne čučavce, sa mikročipovuma, da narod može i digitalno i virtuelno da vrši nuždu ako zatreba. Tako bismo bili korak ispred svih.

    1. @Jovan***A koliko vi znate o srpskom nasilju nad albanskim civilima i srpskoj bruci? Hladnjača u Dunavu je samo delić toga!

  1. Zamisli, molim te. Jel bi g-đica možda želela da kontrolu medija ostvari i van naših granica?! I naravno da su građani i opozicija krivi što uopšte postoje.

  2. Bavite se vi i kanalizacijom i digitalizacijom. Ali, ni jedno ne radi.
    Od kada je posao Vlade da se bavi kanalizacijom? Pa valjda imate „sposobne“ kadrove na lokalu, koji o tome treba da brinu. Ako Vlada i preCednik preuzimaju i to na sebe, od digitalizacije nema ništa.

  3. Da li premijerka drži u džepu spisak svih datuma, kojih se sećamo, da bi optuživala opoziciju što svetski mediji mediji pišu o protestima, umesto da se osvrne na uzroke zbog kojih se država zarozala do te mere, da mi je rodjak iz inostranstva na kratko objašnjenje u telefonskom razgovoru zašto učestvujem u protestima, nakon par trenutaka ćutnje, izrazio saućešće što u živim u takvim okolnostima?

  4. Koliko se sećam,ista ova premijerka je nedavno izjavila da se ne treba osvrtati na prošlost,(povodom presude Karadžiću), već okrenuti budućnosti.Zašto sada pominje pogrom,koji je „prošlost“? Znači,presuda Karadžiću NE SME da se komentariše,ali pogrom Srba na Kosovu je obavezno?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.