Brnabić: Upitna je uloga Branka Stefanovića u delegaciji privatne firme GIM

Ostavite komentar


  1. Pored afere Krušik, „nadležni organi u ekskluzivnoj nadležnosti i pod strogom kontrolom sultana od Čipuljića“,bave se i sledećim aferama : ličnom kartom andreja vučića u višemilionskoj pljački preko već čuvene firme Asomakum, vazduPlohovcem babićem i ubistvom na naplatnoj rampi Doljevac, helikopterskom tragedijom i slučajem „ne dam gašića i lončara“, kompletnim idiotima iz Savamale,
    diplomom i lažnim doktoratom nebojše stefanovića zvanog „slina“,doktoratom ministra malog kao i poreklom njegovih 24 stana u Bugarskoj, vulinovom „tetkom iz Kanade“,ubistvom Olivera Ivanovića i ulogom poligraf-čistunaca milana radoičića i zvonka veselinovića, više nego sumnjivim projektom „Beograd na vodi“, prodajama PKB-a, RTB-a Bor, poljoprivrednog zemljišta širom Vojvodine, privatizacijama, tj. sumnjivim kupovinama medija od strane instant-bizMismena bliskih sultanu i SNS-u, kriminalnim i štetnim radnjama zamenika gradonačelnika gorana vesića – od novogodišnje rasvete,basnoslovno skupe jelke i fontane, preko rekonstrukcije Trga republike do kalemendanske gondole, jarbola i mutne nabavke autobusa za GSP, drogom iz Jovanjice obilno zalivanom državnim subvencijama,tj. našim novcem, paljenjem kuće i pokušajem ubistva novinara Milana Jovanovića iz Grocke od strane visokopozicioniranog zvaničnika SNS-a o čijim je kriminalnim i koruptivnim aktivnostima godinama argumentovano pisao, seksualnim predatorom jutkom iz Brusa, takođe visokim funkcionerom SNS sekte ,…itd., itd ! Mogao bih do sutra nabrajati njihova nepočinstva kojima se „bave nadležni organi“ ! Jedino se nadam da će se, u veoma bliskoj budućnosti, nadležni organi oslobođene Srbije zaista ozbiljno,profesionalno i temeljito pozabaviti svim aferama aleksandra vučića i njegove besprizorne naprednjačke kamarile. Jer, ako se to ne desi, onda neće biti Srbije.

    1. Ubaciti u ovo i proneveru 4 milijarde i 200 milona dinara, koje je rukovodstvo RTSa u saradnji sa Upravnim odborom JMU RTS odradilo od 2015. godine do danas! U izveštaju DRI za 2018. jasno stoje podaci koliko, šta i kome… DRI je poslao samo preporuke u 17 tačaka da se nezakonitosti i štetne radnje ubuduće isprave. Ali, šta ćemo sa već proneverenih 35 miliona evra?!

  2. Ana Brnabić i pravna država kao Marko Kraljević i televizija! Koji cinizam! Nadmašila je i vrhovnog šefa.

    1. Da ne govorimo o moralnom cinu ostavke Ministra policije….. Ali moral i rezim A. Vucica ne idu zajedno…..

  3. Za sve što su rekli slagali su i to se sve zna, Aleksandar Vučić je pričao o tome, i zna da niko od njegovih ljudi nije umešan u afere.

  4. Sto se tice nadleznih organa radice i oni svoj posao kad se promeni vlast, a ti ces dobiti azil , pa pravo na svoje ostrvo Krk , a tad ce i Krusik stati na noge jer ce plackisi na celu Sa ocem ministra Stefanovica i ostali lopovi morati da vrate opljackano, i da ti kazem nesto ministarko , ne trci pred rudu lepo je vucic rekao P A S T A, i svima pokazao ko je i svi da kusuju, da se niko nije vise usudiop da mu postavlja teska pitanja, a VASILJEVICKA JE NAJBOLJA, TAKO BRINE O ZDRAVLJU VUCICA , PREVAZISLA JE I VMA, vise nema , da novinari N-1 mogu da postave pitanje, kanda ces i ti u PREDSEDNISTVO SNS-a

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.