Brnabić: Važno što je dijalog počeo

Ostavite komentar


  1. "…hrabro, odgovorno…" ova žena nema integritet, obraz…ukratko, duplo golo.

  2. Koga ti foliras? Koji dijalog je poceo i koga sa kim? Ajde da se lazemo, nije ti to strano, ocigledno.

  3. Premijerka uvlakački izjavljuje "Da je hrabro i odgovorno od strane Predsednika Srbije što je započeo unutrašnji dijalog (sa kim?) o Kosovu", možda neznajjući da je ovaj dijalog samo farsa, pošto Predsednik već ima definisan stav po ovom pitanju, kojeg neće menjati na osnovu unutar srpskog dijaloga, već jedino po diktatu Brisel, sa čije strane će i Prištini stizati određeni zahtevi. Usvakom slučaju bolje je bilo kakvo kompromisno rešenje, od oružanog.

  4. Tako je, idemo da se zamajavamo dok zastarevaju koferče, banana, savamala, … korupcija cveta, zemlja se rastače.

  5. Pa ko i da je precedik treba da otvori dijalog o kodovo. A raka na srcu ac
    AV i ove vladti su poceli pregovor
    e sa eu i otvajsu se poglavja i kroz to ce da se vidi dojle se stiglo sa reformama. I. Nisam nikakav bot i ne branim nikoga da se razumemo.po danas.

  6. Zapamtite , kad se nešto oduzme vratiće se kad-tad, ali kad se nešto pokloni nikada se nemože i neće vratiti…pa vi vagajte kako god hoćete..

  7. Bravo,posle 18 godina otvara se "interni dijalog" o Kosovu ?! Da li to znači da srpska vlast do dan-danas nema svoj stav po tom pitanju ? Jedino što se stalno ponavlja jeste floskula : "pregovori sa Prištinom,ali bez priznavanja nezavisnosti". Naravno,i kosovski Albanci imaju svoj argument : "nema odricanja od stečene nezavisnosti". I šta će jedan takav srpski dijalog doneti,kakav će rezultat biti,kakve će posledice biti ? Odmah je jasno-nikakav i nikakve. Ako do sada nisu usaglašeni srpski ciljevi,onda je ovo gubljenje vremena i para iz budžeta.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.