Brnabić: Vlada Srbije šalje pomoći Kini u vidu medicinskih sredstava u vrednosti od 15 miliona dinara

Ostavite komentar


      1. Izvozimo u Kinu dvesta milliona a uvozimo za milijardu ivise dollars a Smederevo a Bor uzeti za bagatelu plus 350 milliona dokapitalizacije za Bor I td.Sad cemo jos I ovaj virus da uvezemo

  1. Hahahahaha, 15 miliona dinara. Da li je tim medicinskim sredstvima već prošao rok upotrebe ili će se to desiti kada stigne u Kinu.
    Pravite se važni i šaljete u državu čije selo je bogatije od cele Srbije, a kod kuće narod kupuje lekove jer na besplatan recept nema ništa.

  2. U teškim trenucima treba biti uz prijatelje. Srbija je i ovaj put pokazala svoju humanost.

  3. milica i marija priglupi botovi sa „snažnim“ rečenicama,@Aleks vam je održao lekciju teme teksta i pismenosti,elem,da hteo sam zavapiti Bože spasi nas sa slike Ovog iza flašice min.vode

  4. Mozda su izdvojena sredstava mali deo sta je Kini ustvari potrebno ali Kina ce ceniti podrsku u ovom teskom periodu sa kojim pokusavaju da se izbore !

  5. hahahahahahaha, pa ljudi sazidali bolnicu za 5 dana, a mi cemo da im saljemo pomoc, i to, ne u parama, nego u medicinskim sredstvima, koja ce da stignu za 3 meseca kontejnerom.

  6. Ja sam rešio da pomognem vladi Srbije sa jednim priveskom za ključeve za njihov skromni vozni park na kojem piše Bojkot siguran sam da će im mnogo značiti

  7. Opet taj predsednik vlade , Brnaba 😉 Daj skloni se vise i ti i svi oni soferi , plagijatori , doktori nauka …. pustite ovaj narod na miru , da prodise …

  8. Ne kažem da ne treba pomoći, ali… Koliko naših pacijenata je na „listama čekanja“ iz razloga što nema medicinskih sredstava? Ili se „Korona“ virus pojavi kod nas, a mi nespremni jer „nema medicinskih sredstava“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.