Brnabić: Vučić odložio posetu Jasenovcu zarad dobrih odnosa Srbije i Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Odložio posetu. Pa naravno da će da odloži kad ga nisu pustili u Hrvatsku.

  2. Kakva demagogija.
    Pa nije on običan lik da ide negdje privatno Mora se tu osigurati obezbjedenje u saradnji sa zemljom u koju ide.Potez čisto da se malo uzburka javnost.

  3. Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabic, danas pre podne zasuo drvlje i kamenje na Hrvatsku vladu, zbog zabrane Vucicu da „priavtno poseti Jasenovac“, a posle podne kaze kako je Vucic „odlozio tu posetu zarad dobrih odnosa izmedju Srbije i Hrvatske“. A o zabrani te posete Brnabiceva kaze „to nijeponizenje za Srbiju vec za Hrvatsku“! Koliko kontradiktornosti u jednom danu iznosi ova premijerka, cudo jedno. A u vec poznatom stilu, da svaki „poraz“ proglasavaju „pobedom“, i njena ocena da je ta zabrana „ponizenje za Hrvatsku a ne za Srbiju“!

  4. Što lepo nije seo u vlak i navlačio se do ZG, bez svite, telohranitelja, novinara I pompe, to je privatno. Ovako samo provocira i pravi neku priču da dobije na vremenu za dešavanja kod nas. Neka mu hrvati prihvate zvaničnu posetu negde u februaru i to u Gorskom kotaru na – 30 stepeni pa neka se smuca, možda i tamo spasi neko dete iz smetova

  5. Ana Brnabić se pretvara da ne zna da hrvatska strana nije službenim putem informisanja o nameri moguće posete Aleksandra Vucica Republici Hrvatskoj i da to nije u skladu sa svetskom diplomatskom praksom. Srbija pravi nepotrebnu diplomatsku frku … jedino pravo pitanje je ZAŠTO?

  6. I eto opet aco spasio mir na balkanu….neprocenjivo… sad i selaković i vulin i brnabićka lažu jel aco kaže da se samo šegačio…

  7. Није он ништа одложио, њему је забрањен улазак у Хрватску.

  8. Stvorenje kaze on odustao.
    Nije on odustao nego nemoze da udje jer nema dozvolu.
    Kao i sto u srbiji neide dalje od raske iako je kosovo srbija.
    Treba najava pa odobrenje pa, pa, pa…

Ostavite komentar


Politika

Dveri: Savet Evrope krši sopstvena osnovna načela 10

Dveri: Savet Evrope krši sopstvena osnovna načela

Savet Evrope (SE), kao međunarodna organizacija zvanično osnovana sa ciljem da podržava ljudska prava, demokratiju i vladavinu prava u Evropi, prihvatanjem preporuke da Кosovo primi u svoje redove krši i međunarodno pravo i svoja osnovna načela, saopšteno je danas iz Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.