Brnabić zahvalila Španiji na nepriznavanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Bitno je da su dve zapadne zemlje EU uz nas, mislim na Španiju i Slovačku.

    1. Evo da te pomognem jos tri Rumunia , Gercka , Kipar i dve pomenute PET (5) OD DVADEST I OSAM (28) dali je lakse bubediti (23) ili (5) ? KO IMA VECINU ?

  2. Poštovana Predsednice Vlade R. Srbije Španija je učestvovala u otimanju KiM-a od SRJ, odnosno od Srbije, a sad ga ne priznaje. Po meni Srbija neka ne traži izvinjenje, radi mira, ali neka Španija prizna kao legalnu restituciju Krima iz 2014. godine, pa nam i to ide u korist u vezi sa Kosovom. Kosovo je odmetnički dogadjaj sa ratnom asistencijom NATO Saveza.

  3. Spanija je u slicnoj situaciji kao Srbija. Ubedjen sam da oni nikada nece prihvatiti Kosovo kao nezavisnu drzavu i da ce uvek biti na nasoj strani .

  4. Otvaranje Konzulata, kao i uvođenje direktne avio linije za Barselonu, unapređenje ekonomske saradnje, čvrsta podrška za nepriznavanje Kosova, sa Kraljevinom Španijom, govori koliko su dobri odnosi naših zemalja. Volela bih da nam u posetu dođe , na poziv predsednika Vučića, Kralj Španije Felipe VI sa svojom lepom suprugom Leticijom.

    1. Aco treba imati M,,a da se odzi konzulat i avio linija za Barcelonu kod vas nema hleba da se najedu a kamo li leteti za Barcelonu.

  5. Zaista nam Spanci pruzaju ogromnu podrsku. Vise i od nekih od kojih smo ocekivali mozda.

  6. Spanija je zemlja prijatelj koja iz iskustva zna sta znaci rec- Separatizam..

  7. Hvala svakoj državi koja vidi našu tešku poziciju, svaka vam čast što i pored raznih pritisaka ostajete uz nas

  8. Sta se ceka o Spanije i oni su ko srbi koji hoce tudju teritoriju,ali i njima nece daleko ici naj ise dve godine i Katalonija ce da im kaze papa.Vidim neke da se shvalu Evropske zemlje zbog nepriznanja Kosovo ne mogu da kapiram znaju li oni da broju 5 sa 23,ali to me ne cudi srbski narod uvjek u istoriju do zadnjeg rata sa Nato sve gubitke proslavio ko pobede?!

  9. Danke Deutschland….nekada je pevala SR Hrvatska…Ali i mi sada,nakon 25 godina pribegavamo zahvalnosti,dok ne postanemo drzava…

  10. Španija je pre svega iskren prijatelj Srbiji i ona ceni i poštuje politiku Srbije.

  11. Španija je iskren prijatelj našeg naroda. Kao velika sila nije priznala nezavisnost Kosova, nego nam je šružila podršku po tom pitanju. Njihova odanost i privrženost dokazana je više puta kroz podršku našoj zemlji ka evropskim integracijama.

  12. Španija je pre svega iskren prijatelj Srbiji i ona ceni i poštuje politiku Srbije.

  13. Ana,muko nasih dana, pa ti si za Nobela! Za par godina pocetnickih poslova u kancelariji jedne sumnjive firmice postala si ekspert u vanjskoj, unutrasnjoj politici, privredi, srpskoj istoriji, obogatila se ko brod, postala tata.. ti si cudo, Ano, ma sta cudo – cudoviste, bre!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.