Brnabić: Želimo da ovo bude najbolji i najtransparentiji izborni proces do sada

Ostavite komentar


  1. Da, kako da ne.
    Eno tamo, Vučić kupio sa svojim kriminalcima i Novosti i spaja sa Alo i Telegrafom.
    Cela država je u njegovom vlasništvu.

      1. Podneta je već krivična prijava.
        Vlast je vlasništvo nad Novostima prenela na firmu Media 126 iz sela Vučak kraj Smedereva, sa nula zaposlenih, ni jednim dinarom prihoda , upisana na listu poverilaca Novosti mesec dana pre nego što je bila osnovana.
        Treba Vam još nešto?

        Na redu je naše fantastično pravosudje.

      2. Da li ti trebaju ikakvi dokazi ako koristiš oči uši i mozak Zar ne čuješ svuda samo oni bivši su krivi za sve što ne valjda Posle sedam godine autokratije hej opasulji se .

    1. Protiv 10 politicara, medju kojima su Brnabic, Ruzic, Udovicki, podneta je krivicna prijava za laziranje prethodnih izbora, na kojima su u biracki spisak stavili cak 2 miliona glasova preminulih i iseljenih ljudi!!!!!!!

  2. Gospodine prvi ministre,kako to izborni proces moze da bude „najtransparentniji do sada“ u zemlji u kojoj je obezbedjena stopostotna partijska kontrola,vojske,policije,pravosudja,budzeta,vicinskih medija?
    U vasoj,Vucicevoj Srbiji,gde institucije ne fungcionisu,izbore ne definisu GLASOVI,nego BROJACI glasova.

  3. Niko ne moze da ospori namere i zelju vlasti da se izbori odrze u fer i demokratskoj atmosferi. Cine sve da unaprede izborni proces.

  4. Zivo me interesuje na kojim izborima I na cijoj listi ste vi bili, o kolicini glasova ne treba ni razgovarati?

  5. Imaćemo SAMO zaokruživanje,i dobićemo kojekakve jutke koji mogu da rade šta god požele.Nema izbora.

  6. Gospodjo premijer , NEMA POTREBE da glasanje …. ne izborni proces …. vec glasanje , bude naj transparentnije do sada sa Radnom grupom za saradnju sa OEBS – om…. posto ste SAMI u startnim blokovima , imate , valda , poverenja izmedju seba ili mozda ne , , sami razgovarate i pregovarate sa sobom …fino …a …jedno umlje … aplauzi Aci , vama zvizduci a ostali “ “ ugradnja “ gde se moze , a mogucnosti su ogromne , plus niko ni ne pomislja proverovati ili “ nedaj boze “ sankcionisati “ male “ ekcese
    Vise od 60 % gradjana prezivljava sa ili oko minimalca su vam zahvalni , dok oko 80% gradjana se informise sa “ vasih “ televizija ( nema potrebe da ih nabrajam ) sa “ vasom ruzicasto paralelnom stvarnoscu “
    “ Cemu nervoza “ …NEMA POTREBE

  7. A ja pomislio kako ces dramaticno i POSVECENO da kazes nesto o poslovanju Stefanovicevog tate, evo da ti poimognem , kazi narodu to uradjeno iiz bezbenosni razloga, pa covek ima PROVERU, to malo ko moze da dobije, a tu je nezaobilazna Vuciceva podrska, pa i on cuti iz bezbednosnih razloga

  8. Sad neko treba da legalizuje ovaj feudalni sistem,gde se dodeljuje pojedincima sve imanje,diplome,titule,brisanje poreskih dugova,razna ,,unosna mesta,, mi samo treba da plaćamo harač,porez na imovinu,odvodnjavanje koga nema,menjanje tablica,saobraćajnih,drumarinu ,da se lečimo privatno jer bolnice služe za pecanje pacijenata i privodjenje u privatne klinike…..o tv ponudi ,pljuvačnici,hramu zla i prevare izlišno i pričati,birajte se sami kao i do sada.

  9. Ko može da veruje ljuduma koji lažu, kradu, krše Ustav i mnoge zakone?
    Ko, posle Savamale, ikako može da smatra Vučića za išta drugo do manijaka – huligana. Ko može Nešu- slinu, posle krađe diploma i najnovije svinjarije ( da firmi svoga oca prodaje oružje po sniženim ce nama), smatrati i za šta drugo do nesreću koja je zadesila srpski narod? Istina, i kriv i dužan za sve!

  10. Kad slusam ovo dvoje pomislim da zivim u Holandiji. Oh, pa ja i zivim u Holandiji, a ovi rade reklamu za Diznilend. Puj, puj, dzipovi, pritisak na birace, kupovina glasova i ucenjivanje. Ma da…

  11. Samo prelazna vlada. Sa Anom nema slobodnih izbora.Ona ima svoj zadatak a to je potpuno uništenje institucija…Na kojoj je listi bila.Ko je glasao za nju.

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.